Ferrari F8 Tributo er næsten ugenkendelig med Mansory F8XX bodykit

Mansory har længe været kendt for at producere nogle af de vildeste aftermarked bodykits til alt fra Ferrari og Lamborghini til BMW og Smart. Firmaet har frigivet billeder og information om deres seneste projekt ved navn Mansory F8XX. Det er første projekt fra det tyske firma der bygger på en Ferrari F8 Tributo.

Læs også: Mansory’s nye Lamborghini projekt hedder Cabrera

Mansory holder sig til software og udstødningsopgradering

Den 3,9-liters bi-turbo V8 er blevet tunet ved at modificere ECU’en og montere et nyt udstødningssystem. Resultater er en forøgelse af effekt fra 720 hk til 880 hk og 770 Nm til 960 Nm. Dette er blevet gjort med tanke på ikke at ændre motorens respons. Accelerationen fra 0 til 100 km/t er reduceret fra 2,9 til 2,6 sekunder og topfarten er hævet fra 340 km/t til 354 km/t.

Læs også: Mansory giver Ferrari 812 GTS vild overhaling

Effekten bliver sendt til jorden gennem den samme gearkasse som i standardbilen. Dog er affjedringen blevet opdateret og for første gang fås firmaets YT.5 fælge på en F8XX. Fælgene fræses ud af et enkelt stykke aluminium og måler 21 tommer på frontakslen og 22 tommer på bagakslen. Et sæt performance dæk der måler 255 mm og 335 mm monteres på hhv front og bagaksel.

Mansory F8XX ser giftig ud i Catania Green

Udvendigt er det, som det altid er med Mansory, op til debat om det oprindelige design fra fabrikken i Maranello er blevet forbedret eller ødelagt. Det nye bodykit omfatter stort set alle udvendige paneler. De er fremstillet i støbt kulfiber, hvilket giver kompositten et granit-lignende mønster. Farven på det første eksemplar af F8XX hedder Catania Green og fremhæver bilens kurver samtidig med at stå i skarp kontrast til de mange kulfiber dele. En dobbelt stribe løber over bilens tag, spoiler og diffuser i samme guldfarve som fælgene.

Smagfulgt visulle opdateringer i interiøret

Interiøret bliver ikke forbigået. Mansory’s interiør-specialist har lagt vægt på at skabe en kabine med endnu mere sporty atmosfære kombineret med funktionalitet, komfort og design. På denne første model er interiøret dækket af beige læder med hvide detaljer. Trimdelene er fremstillet i Mansory´s egen matte kulfibermateriale. Rattet, gulvmåtter og instrumentbordet er blevet udsmykket med Mansory-logoer.

Mansory har ikke opgivet en pris og da hver bil kan bygges præcis som køberen vil, er der ikke stor chance for at to biler kommer til at ligne hinanden.