fbpx

Mansory giver Ferrari 812 GTS vild overhaling

Mansory's overdrevet design deler nok vandene lidt

V12’eren fra Ferrari yder nu 820 hestekræfter

Når Mansory tager fat i et nyt projekt er der stor chance for at det endelige resultat er yderst kontroversielt. Firmaets bodykit til 812 Superfast der kom på markedet sidste år fulgte ikke helt den tradition. Det er dog ikke tilfældet med firmaets seneste Ferrari projekt. Navnet er “Stallone” der giver en seriøs overhaling til V12 cabrioleten fra Maranello.

Udseende der suger opmærksomhed

Ændringerne består først og fremmest af et body kit der giver et helt nyt udtryk. Fronten ligner lidt en blanding mellem hvordan en 812 GTO kunne se ud og en LaFerrari. Bagenden domineres af den nye diffuser med udstødningssystemets nye afgangrør.

Læs også: Ferrari SF90 Spider offentliggjort med lynhurtigt foldetag

Sideskørterne har fået langt mere markerede linjer. Et set nye gæller, i kulfiber, sidder lige foran dørene. Kittet afsluttes med en enorm dobbeltlaget spoiler med det italienske flag på endefladerne.

Interiøret i Mansory Stallone matcher eksteriøret

Interiøret er beklædt med læder i en ret “in-your-face” blå farve. For at skabe kontrast ,er der mindre detaljer i hvidt læder. Pedalerne er også blevet udskiftet med firmaets egne aluminiumspedaler.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Hvid Audi A4 stjålet fra Amager

Mansory har erstattet diverse kulfiber trimdele med deres egne, som har en mat finish. Faktisk er mat kulfiber et ret underspillet valg når man tænker på hvor mange forskellige vævninger det tyske firma kan levere. Hvis du vil se resten af deres sortiment kan du tjekke det lige her.

Læs også: Mansory’s nye Lamborghini projekt hedder Cabrera

Flere kræfter fra Ferrari´s perle

Mansory har ikke installeret ny hardware i den 6,5 liters perle af en V12. Dog har de leget med dens elektroniske styring og monteret et nyt udstødningssystem. I en bil hvor taget kan fjernes skal det nok give en seriøs “ear-gasm”.

Det enorme kraftværk har nu en ydelse på 820 hk og 740 Nm, hvilket er 31 hk og 22 Nm mere end standard. Med de nye tal klare 812 GTS Stallone 0-100 km/t på 2,8 sekunder. Topfarten er hævet med omkring 5 km/t så bilen nu topper ved 345 km/t.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS OGSÅ:
VIDEO: Verdens største bilvask håndterer 4.000 biler om dagen
Via
Mansory
Kilde
motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.