fbpx

Om os

Pro-Street.dk er et online bilmagasin, drevet på blog systemet WordPress. Pro-Street.dk drives af frivillige kræfter og af skribenter fra hele landet, med hver deres spidskompetencer. Vi bestræber os på at levere relevante bilnyheder og dække events fra både indland og udland på ugentlig basis året rundt.

Pro-Street.dk blev startet den 11. august 2005, og har siden da udviklet sig til det online bilmagasin som du kender i dag. Der forsøges forskellige strategier fra tid til anden, for løbende at målrette bilmagasinet til målgruppen, trends og seneste nye teknologier.

Igennem de sidste par år har der været masser af nye tiltag og omstruktureringer, og i starten af 2019 blev der sat en målsætning for at sprit nyt setup der skal danne rammen for fremtiden. I starten af 2020 gennemgik hele websitet endnu en finjustering, for igen at gøre bilmagasinet endnu mere målrettet.

Pro-Street.dk har igennem tiden lavet større samarbejdsaftaler med f.eks Michelin Nordic, Discovery Channel, en længere række af De Danske Bilimportører, diverse bilmesser, biltræf og bilevent arrangører i større og mindre grad.

Med tiden er flere af skribenterne fra Pro-Street.dk blevet headhuntet af store etablerede bilmagasiner, dagblade og aviser, eller er fortsat andre steder i bilbranchen med de erfaringer skribenten har pådraget sig af samarbejdet fra Pro-Street.dk.

Kunne du selv tænke dig at blive en del af teamet? Så er vi altid friske på at høre fra dig! Du kan læse meget mere om at være skribent hos os og ansøge, lige her.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.