Bliv en del af vores Netværk!

Bliv en del af vores store netværk gratis, og hjælp med at finde de mange biler, som hvert år bliver stjålet. Tilslut dig omkring 4.000 andre personer netop nu!

Bliv en del af vores netværk

Om netværket

Hvad vil du gøre, hvis din bil bliver stjålet? De fleste vil nok gå direkte til Politiet, og dele en efterlysning på deres egen profil. Men hvad kan du mere gøre?
Pro-Street.dk har siden 2018 hjulpet med at finde utallige biler i Danmark og sågar udlandet, via vores store netværk på lige omkring 4.000 personer i Danmark og udlandet. Og dette store netværk kan du nu blive en del af!

Når en bil bliver stjålet

Opretter vi en efterlysning for bilejeren, og kaster den ud i vores store netværk og sociale medier.

Bliv en del af netværket

Netværket på små 4.000 personer modtager efterlysningerne, og hjælper med til at sprede dem og holde øje på vejene!

Bilerne bliver fundet

En af vores mange seje folk i netværket spotter bilen på en parkeringsplads eller andet, og får kontaktet relevante myndigheder samt ejeren om fundet eller bruger os som mellemled.

Hvad får du ud af medlemsskabet

Hvert år bliver der stjålet mange biler i Danmark, til stor frustration for både bilejere og ikke mindst forsikringsselskaber. Som en del af netværket for de efterlyste biler her hos os, bliver du en del af et fællesskab på lige under 4.000 personer, som aktivt kigger og holder øje, efter de efterlyste køretøjer. Sammen sørger vi hvert år for, at flere af bilerne kommer retur til deres rette ejere – det kan du bidrage til, helt gratis og uforpligtende!

Delinger førte til fund

Dyr Porsche 911 GTS findes efter få timer

En opmærksom borger fandt en dyr Porsche 911 GTS i Søborg, få timer efter at efterlysningen var blevet publiceret og spredt i vores netværk.

Nicklas fik sin BMW retur

BMW 335i: En enkelt dag, og hans bil var retur

Der gik blot en enkelt dag, før at Nicklas havde sin BMW 335i retur efter at den var blevet stjålet i hans indkørsel, via et device som fjernåbnede bilen og gav tyvene adgang til den, før de kørte afsted midt i juledagene.

Placeholder SB Light Landscape
FUNDET BILER SIDEN 2018
AKTIVE PERSONER I NETVÆRKET
TILFREDSE BILEJERE
Placeholder SB Light Square
/ efterlyst – en service til dig

Vi hjælper dig

Har du selv været så uheldig at få stjålet din bil? Så skynd dig at kontakte os, så vi kan få oprettet en efterlysning for dig og få den kastet ud i vores store netværk, på små 4.000 personer i hele Danmark og udlandet!

Hvad bilejerne fortæller

Se flere her!

Pro-Street reagerede hurtigt i forbindelse med min efterlysning. De var meget behjælpelige, gav gode råd og generelt bare gode til at spørger ind til spørgsmål omkring bilen. Endnu engang tak for hjælpen!
Katja Hitzinger
26. Januar 2021
Meget taknemlig for hjælp den var hurtigt efterlyst landet over og det førte til funden af bil tak skal i have.


Nielo Mikkelsen
5. Juli 2020
Pro-street / Efterlysning er en fantastisk effektiv måde at nå ud til mange, de er hurtige til at svare og producere artikler, vanvittig venlige at skrive med og meget engageret i arbejdet hele vejen igennem!
Naja Linnea Pousette Lund
25.juni 2020
Efterlyste biler - Netværket

Spørgsmål?

Her finder du svaret

Nej, det er ganske gratis at oprette sig i vores netværk og modtage de efterlysninger vi laver.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke længere føler for at være med i vores netværk. Alle har deres årsager – vi respekterer dem alle!

Biler bliver stjålet i tide og utide, så det er ikke til at sige hvor ofte du får en efterlysning tilsendt. Vi bestræber os på at få den oprettet så snart vi har været i dialog med ejeren, men efterlyste biler kommer ofte i perioder.

Politiet kan meget, men har ofte ikke ressourcer til at reagerer effektivt på en efterlysning nu og her. Derfor er et netværk som vores altafgørende for at øge chancerne til at få bilen tilbage til rette ejermand.

Vores netværk er unikt, da vi har flere personer tilknyttet som aktivt er på udkig efter de efterlyste biler. Vores netværk dækker hele landet, og tæller blandt andet også flere betjente i det danske politi.

Alle med interesse for at hjælpe kan tilmelde sig. Det er ganske gratis, og jo flere vi er, des mere kan vi sprede efterlysningerne og sørge for at endnu flere biler kommer tilbage til rette ejer.