fbpx

Ferrari SF90 Spider offentliggjort med lynhurtigt foldetag

Vild hyper-cabriolet med 1000 hk

Ferrari er klar med den åbne version af SF90 Stradale

Man må sige at Ferrari holder sig godt igang. Selv med en pandemi over hovederne har de ikke holdt tilbage. De skulle efter sigende være igang med en V6 hybrid superbil, samt en efterfølger til LaFerrari. Derudover arbejder det italienske firma på en SUV-agtig model kaldet Purosangue og den hardcore version af 812 Superfast. Lige nu skal vores fokus dog rettes imod offentliggørelsen af den nye Ferrari SF90 Spider.

Som navnet angiver, er der her snakke om en åben version af hyperbilen SF90 Stradale, som Ferrari introducerede tilbage i maj 2019. Bilens foldbare tag kan hæves eller sænkes på bare 14 sekunder og kan oprereres uden at holde stille. Taget er blevet konstrueret således at designet af bilen ligger tæt op ad coupé-versionen. Når taget er sammenfoldet optager det 100 liter af plads bagved kabinen.

Folkene i Maranello siger at brugen af aluminium har været med til at gøre tagmekanismen 40 kg lettere end et mere traditionelt system. En lille bagrude kan hæves for at afskærme og give ekstra komfort når taget er nede.

LÆS OGSÅ:
VIDEO: Bugatti rammer 490 km/t i en Chiron!

Læs også: Ferrari SF90 Stradale er firmaets nye hybrid hyperbil

Ferrari SF90 Spider er en smule tungere end den lukkede SF90 Stradale. Selv med Assetto Fiorano pakken, der skærer 21 kg af vægten ved brug af kulfiber og titanium, er bilens tørvægt 100 kg tungere end coupéen.

Samme performance som SF90 Stradale

Drivlinjen er dog helt den samme. Den 4.0-liters bi-turbo V8 får hjælp af tre elektriske motorer og leverer en kombineret effekt på 986 hk og 800 Nm. Det giver en 0-100-tid på 2,5 sekunder, hvilket er det samme som coupéen, og en topfart på 340 km/t. Det eneste offentlige data der adskiller de to biler er 0-200-tiden. Her bruger SF90 7,0 sekunder mens SF90 Stradale bruger 6,7 sekunder. Om der vil kunne mærkes forskel tror vi nu ikke.

Hvis du lyster kan du i videoen nedenfor se Top-Gear værten Chris Harris give sin mening til kende omkring den tidligere omtalte Ferrari SF90 Stradale. Du kan også prøve at konfigurere din egen Ferrari SF90 Stradale her.

LÆS OGSÅ:
Fans samler ind til pink Audi R8!

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Via
Ferrari
Kilde
motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.