Drengene er tilbage for fuld udblæsning i deres rette element

I den næste Grand Tour Special tager de tidligere Top Gear-værter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May på tværs af tidligere sovjetiske lande i Centraleuropa i nogle absolut absurde biler. Den nye trailer giver et godt indblik i de automobilbaserede spas og løjer. Episoden har premiere fredag den 16. juni.

Temaet for værternes biler til denne special ser ud til at være at vælge det mærkeligste køretøj muligt. Clarkson har en Mitsuoka Le-Seyde, som er en særdeles barok-lignende bil der er baseret på en S13 Nissan Silvia. Hammond kører en Chevrolet SSR, som er en retro-moderne kombination af en pickup og roadster. May er bag rattet af en Crosely cabriolet, som han indrømmer, at han købte, mens han var fuld.

Grand Tour slutter angiveligt i slutningen af 2024, fordi showets distributør Amazon ikke længere ønsker at arbejde med Clarkson. Den massive forhandler og streamingvirksomhed har angiveligt ikke planer om at producerer flere episoder af værken The Grand Tour eller Clarkson’s Farm,  ud over hvad der allerede er ordre på, ifølge showbusiness-publikationen Variety. Den påståede årsag til denne beslutning stammer fra Clarksons kontroversielle udtalelser om Meghan Markle i en avisspalte i december 2022. Clarkson undskyldte for bemærkningerne.