Den tyske tuner, ABT, står klar med to tuningsprogrammer til den nyeste generation af Audi RS4

Efter at have svunget staven over Audi modeller som RS6, RS7 og RSQ8 har det tyske tuningselskab valgt at kaste sig over den mindre Audi RS4 Avant. Den 2.9-liters dobbel-turbo V6 yder i sin standard konfiguration 450 hk og 600 Nm. ABT har monteret et ekstra vand-kølings-kit og nyt luftindtag, der sammen med en rekalibrering af ECU’en har boostet motoren med ydeligere 80 hk og 80 Nm.

Det vil også være muligt for kunder at tilvælge en opgraderet intercooler. Denne tuningspakke bliver solgt under navnet “ABT Power s”. Det er også muligt kun at købe opgraderingen af ECU’en gennem “ABT Power” pakken der hæver ydelsen med 60 hk. ABT oplyser dog ikke accelerationstider på hverken det ene eller det andet tuningsprogram.

LÆS OGSÅ: ABT gør Transporter til en familiebus med stil 

Nye 20-tommer fælge

Den mest markante visuelle opdatering er de velkendte 20-tommer diamantskåret ABT-fælge. Dertil kommer en ny spoiler i kulfiber og nye udstødningsrør med kulfiberdetaljer der passer godt i den integrerede diffuser. Tilvælges ABT´s eget coilover affjedringssystem kan bilen sænkes med hele 40mm. Ønskes en endnu skarpere køredynamik, kan ABT´s sports-krængningstabilisatorer også vælges på listen over ydstyr.

Interiøret er også blevet revideret. ABT har sågar lavet en ny start/stop knap. Nye sæderammer og kulfiber trim til instrumentbordet er også med i pakken. Som ekstraudstyr kan der vælges en ny gearstang, integreret indstigningslys og fuld kulfibercover til forsæderne.