ABT Volkswagen Transporter – familiebus med stil

Tyskerne fra ABT skruer op for udtrykket på den store dreng fra Wolfsburg

Familieflytter med stil

Det er ikke længe siden at Volkswagen præsenterede, det seneste skud på stammen af Transporter (T6.1). Nu er ABT klar til med en overhaling af den store tysker. Den har fået et mere aggressivt udseende, og lidt ekstra kræfter i maskinrummet.

Transporter er udstyret med den velkendte 2,0 liters turbodiesel motor. Den bliver pumpet af ABT, til 226 HK og 490 Nm. Det er en effektforøgelse på 27 HK og 40 Nm, i forhold til fabrikstallene. Disse tal lyder ikke voldsomme, men det er alligevel en klar forøgelse, og noget der kan mærkes på den 2,0 liters turbodiesel motor. ABT er dygtige til at få bilerne de har inde, til og se mere aggressive ud. Uden det bliver alt for meget banjo med styling og store spoilere. Dette er Transport et tydeligt eksempel på, der er blevet skruet op for “charmen” på familieraketten. Der mildesttalt ser ret kedelig ud, når den ruller ud fra samlebåndet.

LÆS OGSÅ:
TechArt Porsche 911

ABT har blandt andet lavet lidt om på udstødningsafgangene, så den nu ånder ud i fireafgange. To styks i hver sin side, sådan lidt Golf R look. Derudover er Transporteren blevet sænket, og har fået nogle store fælge på. Der kan vælges mellem 19″ og 20″ alt efter smag, og pengepung. Sideskørter og en hækspoiler er der også blevet plads til.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.