Tuningsselskabet Mansory har længe været synonym med overdrevet superbil-projekter. Den næste model i rækken er den yderst slående Cabrera og den komplette ombygning vil kun blive lavet i tre eksemplarer.

Tuningsprogrammet vil kun være tilgængeligt for de 963 kunder der var heldige nok til at få fingrene i en Lamborghini´s Aventador SVJ. Der er flere tuningsselskaber der laver forskellige kits til Lamborghini´er, men det er de færreste der går lige så dybt i detaljerne som Mansory. Firmaet har sågar designet en helt ny front, med nye LED-lygter der giver en markant ændring i bilens udtryk.
Den største ændring på bagenden er, uden tvivl, det nye udstødningssystem. Ved at rykke afgangsrørene fra standardplaceringen til mellem lygterne er der blevet plads til en ret iøjenfaldende diffusser.

Mansory har gjort den allerede bredde superbil 4 cm breddere ved at montere nye paneler fremstillet udelukkende af kulfiber. Hjulkasserne huser nu Mansory´s egne fælge, der måler 20 tommer på frontakslen og 21 tommer på bagakslen. Dækkene er 255/30ZR20 and 355/25ZR21 Pirelli P Zero. Den grønne farve er kaldet “Vento Verde” og det grønne tema fortsætter i interiøret som prydes af Alcantara og lædder.

I motorrummet har Mansory formået at hive mere effekt ud af den 6,5-liter V12. Som standard yder motoren i Aventador SVJ 770 hk og 720 Nm, men i Cabrera yder den 800 hk og 780 Nm. Med den forøgede effekt er 0-100-tiden reduceret med 0,2 sekunder til 2,6 sekunder. Topfarten er blevet hævet fra 350 km/t til 355 km/t.

Mansory har ikke opgivet prisen på den fulde ombygning. En Aventador SVJ koster 517.700 USD (3.462.377 DKK) før skat så mon ikke at Mansory´s ydelser også vil koste en mindre formue.