Lister offentliggører nyt koncept baseret på Jaguar I-Pace

Lister har formået at skære 100 kg af vægten

SUV-E Concept er den første el-bil fra det britiske tuner-firma, Lister, der er bedst kendt for at tune de hurtigste Jaguar modeller. Udgangspunktet er dog denne gang en Jaguar I-Pace der får opgraderinger i form af et body kit, højere ydelse og redesignet interiør.

Lister fortæller at ydelsen af det elektriske system er hævet ved at lave ændringer i systemets software, men ikke med hvor meget. Sprinten fra 0-60 mph (0-96 km/t) er blevet estimeret til 4 sekunder. Lister nævner hellerikke noget om ændringer af batteripakken. Det må derfor forventes at bilens rækkevidde, på 377 km, vil blive reduceret af den højere effekt.

Der er blevet brugt kulfiber til at fremstille de nye kofangere, splitter, motorhjelm, og spoiler. Med installation af titaniumfælge og keramiske bremseskiver har Lister formået at reducere bilens vægt med 100 kg. SUV-E konceptet er nu nede og veje 2033kg. Bilens nye affjedringssystem gør det muligt, at sænke bilen så hjulkasserne passer perfekt ned over de nye fælge.

Indvendigt er kabinen blevet beklædt med Nappa læder. Kunder kan frit vælge mellem 60 forskellige farver af læder samt syninger i 200 farver.

Firmaet estimerer, at en produktionsversion af konceptet vil koste omkring 161000 USD. Produktionstallene vil dog være begrænset. Derfor opfordrer Lister potentielle kunder til at forudbestille et eksemplar af produktionsversionen.

Via
Lister
Kilde
Motor1.com
Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!