fbpx

Lister offentliggører nyt koncept baseret på Jaguar I-Pace

Lister har formået at skære 100 kg af vægten

SUV-E Concept er den første el-bil fra det britiske tuner-firma, Lister, der er bedst kendt for at tune de hurtigste Jaguar modeller. Udgangspunktet er dog denne gang en Jaguar I-Pace der får opgraderinger i form af et body kit, højere ydelse og redesignet interiør.

Lister fortæller at ydelsen af det elektriske system er hævet ved at lave ændringer i systemets software, men ikke med hvor meget. Sprinten fra 0-60 mph (0-96 km/t) er blevet estimeret til 4 sekunder. Lister nævner hellerikke noget om ændringer af batteripakken. Det må derfor forventes at bilens rækkevidde, på 377 km, vil blive reduceret af den højere effekt.

Der er blevet brugt kulfiber til at fremstille de nye kofangere, splitter, motorhjelm, og spoiler. Med installation af titaniumfælge og keramiske bremseskiver har Lister formået at reducere bilens vægt med 100 kg. SUV-E konceptet er nu nede og veje 2033kg. Bilens nye affjedringssystem gør det muligt, at sænke bilen så hjulkasserne passer perfekt ned over de nye fælge.

LÆS OGSÅ:
Skoda afslører den nye Skoda Octavia RS iV

Indvendigt er kabinen blevet beklædt med Nappa læder. Kunder kan frit vælge mellem 60 forskellige farver af læder samt syninger i 200 farver.

Firmaet estimerer, at en produktionsversion af konceptet vil koste omkring 161000 USD. Produktionstallene vil dog være begrænset. Derfor opfordrer Lister potentielle kunder til at forudbestille et eksemplar af produktionsversionen.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Via
Lister
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.