Den Lamborghini Countach der skal sælges er én af to 25th Anniversary Edition der blev brugt til optagelserne

Nu har du chancen for at tilføje en af de mest berømte Lamborghinier i nyere tid til din samling. I december vil auktionshuset RM Sotheby’s auktionere den 1989 Countach 25th Anniversary væk, som delte spotlyset med Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street. Bilen er ikke kun en ægte moderne klassiker, men den spillede også en afgørende rolle i filmens mest berygtede scene.

Du vil ikke have svært ved at huske Countach’s øjeblik i rampelyset, hvis du har Martin Scorsese’s film om Jordan Belfort. I en sekvensen kæmper DiCaprio´s meget berusede karakter, hårdt for at komme ind i sin Lambo og køre hjem. Køretøjet vises igen senere i filmen totalskadet efter en ulykke, men heldigvis var det bare en stand-in Countach.

Lamborghini

Denne Lamborghini ville være speciel selvom den ikke havde en prominent rolle i en af DiCaprios mest mindeværdige scener fra hans karriere. Countach 25th Anniversary blev bygget de sidste tre år af bilens produktionstid og er let den mest avancerede version af Countach´en. Dette skyldes adskillige designforbedringer som større og mere markante aerodynamiske elementer der blev udviklet af selveste Horacio Pagani.

Dette eksemplar, chassisnummer KLA12722, bærer farven Bianco Polo og Bianco interiør, hvilket gør den til en af kun 12 helt hvide U.S.-spec versioner. Modellen er ikke kun den mest aggressivt designede Countach, men også den mest kraftfulde grundet dens 5.2-liters V-12-motor, der yder 449 hk og 501 Nm. Takket være al denne ydelse kan superbilen accelerere fra 0 til 100 km/t på 5 sekunder og nå en topfart på 295 km/t.

The Wolf of Wall Street Countach vil blive auktioneret væk den 8. december som en del af Sotheby’s årlige Luxury Week begivenhed. Vær dog forberedt på at bruge som ´The Wolf´, hvis du ønsker at tage denne berygtede Lamborghini med hjem: Auktionshuset forventer at den berømte superbil vil blive solgt for mellem $1.5 million og $2 million (10-13,5 millioner DKK).