Verden var meget tæt på at blive endnu en Ferrari 360 CS fattigere

En sjælden Ferrari 360 Challenge Stradale var for nogle dage siden involveret i en trafikkollision, som resulterede i alvorlig skade. Som reminder var Ferrari 360 Challenge Stradale den bane-specifikke version af Ferrari 360. Ulykken fandt sted i Melbourne, Australien.

Som det kan ses i videoen, svingede Ferrarien ud i modkørende trafik og ramte en Nissan Navara, som holdt stille på grund af trafikken. Umiddelbart lader det til at føreren mistede herredømmet over bilen. Ferrariens aerodynamiske design og den lave profil fik bilen til at opføre sig som kil, hvilket løftede Nissan Navara´en op på bilen ved siden af og forårsagede betydelige skader. Den gode nyhed var dog, at ingen blev alvorligt såret under hændelsen. Alle personerne undgik alvorlige skader.

 

Ferrarien er blevet omfattende beskadiget ifølge billeder og videoer, der dukkede op online. Hele fronten af den italienske bil, inklusive kofanger, skærme, motorhjelm og forrude var beskadiget. Desuden ser det også ud til at interiøret er ødelagt sammen med udløsningen af airbags.

Heldigvis, da motoren er placeret i midten af ​​bilen, ser skaden ud til at kunne repareres. Det kan også ses, at karosseriet er rimelig intakt. Ejer ville dog skulle betale en stor sum penge for reparationerne. På grund af bilens sjældenhed og alder vil Ferrari sandsynligvis tage en formue for reparationen og at finde dele til den sjældne 360 Challenge Stradale kan tage tid.