Opdateret:

Det var godt nok ikke længe at den grå Porsche 911 Turbo S var forsvundet, før den er fundet igen. Og her kan du netop se hvorfor det er så effektivt, når du deler en efterlysning ud i dit netværk! Læs mere om fundet, på opslaget her, og se billede fra fundet i galleriet i bunden af artiklen:

https://www.facebook.com/ProStreetDKEfterlyst/photos/a.297059551037369/731904460886207/

Porsche 911 Turbo S stjålet fra Holbæk

Natten til i dag, mandag den 18-05-2020, er der blevet stjålet en grå Porsche 911 Turbo S fra en privatadresse i Holbæk.

Bilen er blevet stjålet fra indkørslen, men uden at der var foregået et indbrud i huset. Ejeren har nemlig stadigvæk begge nøgler til bilen.

Tyveriet skete klokken 01:30 i nat, og bilens GPS tracker blev fundet af tyvene og afmonteret kort derfra ved Holbæk Gokartbane.

LÆS OGSÅ: Anden Porsche 911 stjålet på under to døgn

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CA 17 114. Men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Bilen kan kendes ved den lysegrå lakering og mørke fælge. Bag fælgene sidder store gule bremsekalibre, og på fordørene er der monteret et ‘911 Turbo S’ klistermærke med gult ‘S’. Hen af siden har bilen de store indsugninger (Turbo S model) samt en større hækspoiler på bagenden. Bilen har derudover tonede ruder hele vejen, pånær forruden.

SE OGSÅ: Her er listen over aktuelle efterlysninger

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Porsche 911 Turbo S?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Jesper direkte, via dette Facebook link.

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder: