fbpx

EFTERLYSNING: Porsche 911 Carrera 4s forsvundet fra Charlottenlund

Kim savner sin 2-dage gamle Porsche 911 Carrera 4s

Porsche 911 Carrera 4s stjålet i Charlottenlund

Natten til i dag, lørdag den 16-05-2020, er der blevet stjålet en mørkeblå Porsche 911 Carrera 4s fra en privatadresse i Charlottenlund.

Bilen blev stjålet som følge af et indbrud i huset, hvor familien var hjemme, og nøglen til bilen, er som det eneste blevet stjålet fra ejendommen.

Det er ejeren Kim, som har mistet sin bil. Det skete blot to dage efter at bilen havde fået monteret nummerplader. Så det er ikke længe, at han har fået lov at køre med taget nede, og nyde sommervejret i sin bil.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CS 23 208. Men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

I Porschen var der installeret en GPS tracker, men fandt tyvene hurtigt og fik den afmonteret kun 300 meter nede af vejen fra hvor den blev stjålet.

LÆS OGSÅ: Anden Porsche 911 stjålet på under to døgn

Bilen kan kendes ved den mørkeblå lakering med matchende kaleche på toppen. Fælgene er nogle sorte Porsche fælge med store røde bremsekalibre, og bagpå bilen er der to udstødningsrør (4S modellen). Kabinen er i lys kremfarvet- og sort læder.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Porsche 911 Carrera 4s?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Kim Søndergård direkte, via dette Facebook link.

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

 

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Kilde
Facebook

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.