OPDATERET:

Denne hvide Ford Transit er blevet fundet igen! Det skete omkring den 15. juli 2020, efter masser af delinger på sociale medier!

Se opslaget om fundet, lige her:

https://www.facebook.com/ProStreetDKEfterlyst/photos/a.297059551037369/782838219126164/

 


Hvid Ford Transit kassevogn savnes i Aabybro

Aleksander fra Aabybro savner sin firmabil, en hvid Ford Transit, efter at den blev stjålet fra indkørslen på Engvej 320 i Aabybro.

Den store kassevogn blev stjålet omkring klokken 01:00 om natten den 02-07-2020.

Den store kassevogn kan kendes på de mange grønne SANDERS firmalogoer, men de kan naturligvis være pillet af. Hvis dét skulle være sket, så er bilen blot en hvid kassevogn, men der er flere særlige kendetegn ved netop denne bil.

Bilens forkofanger, spejle, skærme og håndtag er nemlig indfarvet i den hvide farve, og derfor vil den være nem at kende, hvis firmalogoerne er blevet afmonteret. Derudover er der skrammer på bilens venstre bagdør, hvor at plastikskjoldet er revnet nederst på døren.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: BX 52 077. De kan naturligvis være skiftet siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Aleksander på telefon 28 76 47 34 eller på Facebook via dette link. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er faktisk lykkedes flere gange at finde de biler, som er blevet efterlyst. Denne hvide Ford Transit med grønne logoer skiller sig ud i mængden, så har du mon set den i dit nærområde?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder: