OPDATERING
Bilen er i dag blevet fundet og tilbage til rette ejermand, efter at en opmærksom borger havde fundet bilen!

Atter engang må vi takke for de mange delinger, og ejeren er meget glad for at have sin bil igen, som heldigvis kun har fået lidt få skrammer og ridser.

Du kan finde et billede fra fundet, i galleriet herunder!


Sort BMW 5-Serie stjålet i Hvidovre

Stanko fra Hvidovre savner sin BMW 530D, efter at den forsvandt på Tårnfalkevej 16 i Hvidovre natten til fredag den 03-07-2020.

Bilen er forsvundet fra adressen i tidsrummet et sted mellem 21:00 torsdag og 09:00 fredag morgen. Bilen er muligvis blevet set på Folehaven i København, på vej mod motorvejen omkring klokken 09:00 fredag morgen.

Den sorte BMW har ikke lige umiddelbart så mange unikke kendetegn, men den har monteret nogle store 18-tommer alufælge i modellen Style128. Fælgene er lidt mørkere i den krom farve end normalt.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: AR 71 111. De kan naturligvis være skiftet siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Stanko på telefon 52 60 78 88 eller på Facebook via dette link. (Nielo Mikkelsen)

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er faktisk lykkedes flere gange at finde de biler, som er blevet efterlyst. Så mon vi også kan finde denne sorte BMW 5-Serie 530D?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder: