Bo har fået stjålet sin sorte Audi S4 Avant i Sydhavnen i København

Bo var en tur i Esbjerg i løbet af ugen, og da han kom hjem igen til Sydhavnen i København, manglede hans Audi S4 Avant fra parkeringshuset ved SuperMarco/Netto i Vestre Teglgade/Vasbygade.

Det siges at der desværre ikke har været overvågning i parkeringshuset, og den nyligt installerede port i bunden, lukkes kun ned mellem klokken 23-06, hvorefter der skal bruges kode til at få adgang til parkeringsanlægget. Derfor har tyvene desværre haft alle gode muligheder, for at stikke afsted med den 300 hestes sorte Audi S4 Avant.

Under motorhjelmen findes en 3,0-liters V6 TFSI motor med 333 hestekræfter. Gearkassen er en S-Tronic automatgearkasse, hvorfor det må formodes at bilen kan have fart på, hvis man ser den.

Bilen forsvandt et sted mellem mandag aften den 29-06-2020 og torsdag morgen 02-07-2020, og er ikke blevet set siden.

Da denne Audi S4 Avant forsvandt, var den monteret med nummerpladerne: CG 71 380 Disse kan naturligvis være skiftet flere gange siden.

LÆS OGSÅ: Nicolaj savner sin hvide Volkswagen Golf 7R

Denne Audi S4 Avant kan kendes ved sin ret unikke kombination af fælge og kabine. I kabinen er der monteret S4 skålsæder i rødt og sort læder. På det ydre skiller bilen sig ud ved de store antrazitgrå 19″ OZ alufælge. Derudover har bilen sølvfarvede sidespejle, fire udstødningsrør bagpå, S4-emblem i frontgrillen med en rød streg og et S4 logo bagpå ligeledes med en rød streg. Den nederste del af bagkofangeren er lys grå/sølv, og så har den sølv tagbøjler og grå Audi ringe foran og bagpå.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Bo direkte på telefon 22 44 02 73, eller på Facebook via dette Facebook link.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne sorte Audi S4 Avant?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder: