Sort Range Rover Sport forsvundet i Store Heddinge

Natten til søndag i denne weekend, er der forsvundet en sort Range Rover Sport fra Store Heddinge. En maskeret person blev set ved bilen samme aften, og flere indbrud er sket rundt om i byen samme nat.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Om det er denne maskerede person som er set ved bilen, der er endt med at stikke af med den, vides ikke. Dog har Range Rover’en nøglefri start, hvorfor det kunne tænkes at nøglens signal er blevet aflæst trådløst, og at tyven på den måde har skaffet sig adgang til køretøjet.

Den store sorte Range Rover Sport har ikke så mange særlige kendetegn, da den mere eller mindre bare er sort-i-sort, som de fleste af denne type bil. Den sorte farve på det ydre, er dog matsort folie. Inde under er bilen blanksort.

Den har dog et tydeligt kantstenshak i højre bagfælg samt en flænge i forruden, som kan være værd at kigge efter, hvis man ser en model, som ligner denne.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CP 82 138. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Range Rover Sport?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Tommy direkte på Facebook, via dette link.

Se billeder af den efterlyste Range Rover Sport, i galleriet herunder: