Sort Porsche Cayenne GTS mangler i Charlottenlund

Vi har fået en efterlysning ind, på en sort Porsche Cayenne GTS, som er blevet stjålet. Tyveriet er sket i Charlottenlund natten til fredag i sidste uge.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Der var umiddelbart ingen advarsler da tyveriet skete, og hvordan tyvene er sluppet afsted med bilen er uvidst – for normalt når denne slags eksklusive biler forsvinder, er det fordi at nøglen til bilen bliver afkodet via en trådløs opfanger hvis bilen har ‘nøglefri start’ – men det er ikke tilfældet her, og ejerne har stadigvæk begge nøgler til bilen.

Den store sorte Porsche Cayenne GTS havde en GPS tracker monteret, men den blev fundet revet ud af bilen, lidt længere oppe af vejen, fra hvor den blev stjålet.

Der er umiddelbart ikke de store kendetegn på bilen, andet end de store Porsche-vinterfælge, som bilen var monteret med.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CB 58 949. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden. Bemærk at nummerpladerne på billederne er sløret ud.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Porsche Cayenne GTS?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Ken direkte på telefon: 3075 9424.

Se billeder af den efterlyste Porsche Cayenne GTS, i galleriet herunder: