EFTERLYSNING: Nicolaj mangler sin Volkswagen Golf 7R i Hjørring

Hvid Volkswagen Golf 7R med guldfælge er forsvundet i Hjørring. Bilen har 300 hestekræfter!

Hvid 300-hestes Volkswagen Golf R med guldfælge savnes i Hjørring

Nicolaj fra Hjørring savner sin hvide Volkswagen Golf R, efter at den natten til fredag den 03-07-2020 forsvandt fra hans indkørsel i tidsrummet omkring 02:00-03:00.

Bilen er en Volkswagen Golf 7R med en 2,0-liters motor som yder 300 hestekræfter. Bilen har DSG-gearkasse og firehjulstræk, og så kan den kendes ved de særlige guldfarvede alufælge. Derudover har bilen kromfarvet VW emblem på bagenden mens der på fronten er et sort VW emblem.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CL 40 363. De kan naturligvis være skiftet siden.

Tyveriet af den hurtige Golf 7R er umiddelbart sket ved at tyvene har aflæst signalet fra nøglerne til bilen, via det efterhånden ret velkendte system, da bilen startes trådløst og nøglerne endnu tilhører Nicolaj.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Nicolaj på telefon 40 88 22 09 eller på Facebook via dette link. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er faktisk lykkedes flere gange at finde de biler, som er blevet efterlyst. Denne Volkswagen Golf 7R med guldfælge er lidt en ener, så har du mon set den i dit nærområde?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!