Rauh-Welt Begriff er kendt i tuner-verdenen men nu vil de også designe ure

De fleste bilejere med en Porsche, Ferrari eller Aston Martin i garagen vil som regel også have råd til at have et dyrt ur siddende på håndleddet. På det seneste har firmaet Jacob & Co. fastlåst sig som det ypperste af det ypperste når det kommer til bilmærke-inspireret urværker. Det gjorde de med et officielt Bugatti ur til en værdi af $280.000, der nok skal appelere til de 500 kunder, der fik fingrene i en Bugatti Chiron. Nu har Porsche tuneren Rauh-Welt Begriff trådt ind på markedet med deres egne specieltlavede armbåndsure til en langt mere attraktiv pris.

 

 

 

 

 

 

Rauh-Welt Begriff er også kendt under forkortelsen RWB og blev grundlagt af Akira Nakai i Japan. Firmaet specialiserer sig i at lave ekstra brede bodykits til ældre porsche modeller. Hvis du har spillet en af de sidste tre Need for Speed spil, vil du have stiftet bekendtskab med deres produkter.

Læs også: Ny Porsche 911 Turbo S Coupé får over 600 hestekræfter

Firmaet har nu, designet to modeller kaldet hhv. RWB Stella og RWB Rotana. Designet af hvert ur er inspireret af specifikke RWB Porsche modeller. Stella modellen tager sin inspiration fra den ikoniske RWB Porsche 930 “Stella Artois”, der var firmaets første fulde ombygning. Rotana-uret er inspireret af den skrigende lilla baneracer af samme navn.

Begge urenes kasser er lavet af sort PVD-coatet rustfrit stål og måler 46 mm i diameter. Remmen er lavet af sort gummi med RWB logo på. Som noget særligt er viserne taget fra bilerne som urene er opkaldt efter. Urene er vandtætte ned til 50 meters dybde. Udsmykningen af urene matcher også bilerne de er opkaldt efter. Stella-uret er beklædt med detaljer i guld-finish og en matchende sekundviser. På Rotana er de samme detaljer farvet i den lilla farve som Rotana bilen.

Læs også: Super sjælden Gemballa Avalanche Porsche er sat til salg

Prisen på de to ure er 1795 USD eller 12.278 danske kroner. Urene kan købes på REC online butik, men du skal være hurtig for der vil kun blive produceret 305 eksemplarer.