SPYSHOTS: Ny Maserati Grecale er blevet opdaget ved København

Bilen får sin debut den 16. November, og byder blandt andet på over 600 hestekræfter

Ny Maserati Grecale spottet ved København

Foto: Carlo Baldmin

Der er ikke længe til, at den nye Maserati Grecale lander på markedet. En crossover med over 600 hestekræfter, som vil udvide mærkets lineup af modeller.

Vores læser Carlo var hurtig med kameraet, da prototypen befandt sig i Hørsholm på en tankstation og var kørt ind for at tanke op. I bilen befandt sig en polsk chauffør og en italiensk udviklingsmedarbejder, og af samme årsag var bilen på polske plader, da fabrikken har en udviklingsafdeling der.

Carlo fortæller at medarbejderne fortalte, at de skulle videre op i Sverige. Her ser vi ofte prototyperne køre videre op til, for at lave forskellige ‘vintertests’, men det er dog lidt for tidligt til den slags endnu.

FINDER DU EN PROTOTYPE? Så send billederne til os!

Bliver præsenteret i Milano

Når bilen får sin officielle debut, så bliver det den 16. November, som kommer til at foregå i Milano i Italien. Den nye Grecale kommer til at få en placering i modelprogrammet, som er lige under Levante, altså en lidt mindre crossover bil til modelprogrammet.

LÆS OGSÅ:
PÅ TUR: Vi besøger MY GARAGE i Vejle

På billederne er det også tydeligt at bilen er lavere og mere sporty, til trods for det meget markante camouflage, som bilen er wrappet godt ind i.

Over 600-hestekræfter

På disse billeder vi har modtaget fra Danmark, kan man desværre ikke se ind i bilens kabine. Men tidligere spionbilleder fra udlandet har vist, at vi kan forvente en kabine der f.eks har massive gearskiftepedaler bag rattet.

På motorsiden har Maserati ikke været ude og bekræfte noget endnu, men rygter peger på at bilen vil komme til at yde omkring 612 hestekræfter fra en twin-turboladet 3,0-liters V6-motor, som også findes i Maserati MC20. Da vi selv så bilen i København, var det tydeligt at høre bilens potente motor.

En endnu kraftigere version er allerede blevet bekræftet til at komme på markedet senere, som skal være en high-performance udgave i noget Grecale Trofeo trim.

Men det er ikke kun performance versioner der kommer af denne bil, for andre spionbilleder har tidligere vist andre prototyper med alufælge, som er mere nogle vi ser på hybrid- og elbiler. Og det betyder også at vi formentlig kan forvente at se en 2,0-liters mild-hybrid i standard versionen af Grecale, samt en mulighed for 2,9-liters twin-turbo V6 hentet fra Alfa Romeo Stelvio, som jo yder 505 hestekræfter.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Nu mangler Line og Kevin deres BMW 5-Serie!

Deler platform med Alfa Romeo

Og netop samme model, Alfa Romeo Stelvio, er bilen som Maserati Grecale deler platform med. Og af samme årsag er det ikke utænkeligt, at ovenstående motorvariant kommer som en option til køberne af bilen.

Om der kommer en komplet elektrisk version af Maserati Grecale er helt uvist i øjeblikket, men vi forventer at vide meget mere de kommende dage, op mod bilens officielle lanceringsdato, som finder sted den 16. November.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.