Audi RS3 Sportback efterlyses

Et sted i tidsrummet mellem 21-05 natten til lørdag den 18-09-2021, er Nicole og kærestens Audi RS3 Sportback forsvundet fra der hvor den ellers holdt parkeret, på Valbygårdsvej i Valby i København.

Tyvene er stukket afsted med bilen på en ukendt måde, og ejerne har stadigvæk begge nøgler til bilen.

Den lyn-hurtige Audi RS3 fra 2012, er muligvis blevet set i området omkring Slagelse og Næstved, allerede i dag (18-09-2021) omkring klokken 06/07 om morgenen.

OPDATERET 22-09-2021: Siden bilen blev stjålet, er den blevet set flere steder på Sjælland. Ofte er den blevet set i Købehavnsområdet og på Amager. Den er sågar blevet set i Valby af ejerne selv, på samme vej hvor den blev stjålet fra.

Vi har desuden opdateret galleriet med nye billeder af bilen, da den var monteret med såkaldte ABT-alufælge og ikke de originale Audi RS3 alufælge, som de første billeder ellers viste den monteret med. Det er værd at kigge efter, hvis man skulle støde på den.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CN 81 191, men de kan være skiftet mange gange siden.

Der er ikke mange særlige kendetegn ved denne bil, men det røde emblem bagpå er pillet af, så der ikke står “RS 3” bag på. Motoren yder hele 340 hestekræfter, så det kan formentlig forventes at bilen kører stærkt, når man støder på den.

Bilen er mørkegrå og årgang 2012.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK

Hvis du skulle støde på denne bil, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste.

Da ejeren ønsker at være anonym i denne sag, skal alle tips og kontakt til ejeren ske igennem os. Du kan kontakte os direkte på Facebook siden, via dette link.

Se billeder af den efterlyste Audi RS3 Sportback, i galleriet herunder: