fbpx

Her er Alfa Romeos fremtidsplaner

Et meget afslørende screenshot giver os nu et indblik i planerne for Alfa Romeos produktlanceringer i den nærmeste fremtid.

alfa-romeo-8c-competizione

Den italienske udgave af Autoblog har fået fat i et lidt sløret screenshot, som dog nogenlunde tydeligt giver pæne hints om, hvad vi kan forvente os af nyt fra Alfa Romeo indenfor en overskuelig fremtid.

Noget af det, vi allerede har stiftet bekendtskab med, er den lille 4C-sportsvogn, som helt ud af den blå luft pludselig stod og så godt ud på biludstillingen i Geneve tidligere i år. Som en anden Lotus Elise forventes en køreklar vægt på under 1000 kg og baghjulstræk. Desuden kommer den antageligt med en firecylindret turbomotor og dobbeltkoblingsgearkasse, og den forventes at stå klar i 2012.

alfa-romeo-produktprogram

Hvad oversigten på det nussede screenshot også afslører, er en SUV-biltype, som må formodes at skulle gå ind og konkurrere med eksempelvis Ford Kuga, VW Tiguan og Land Rover Freelander i løbet af 2014.

Og så står Alfa 159 efterhånden overfor en fornyelse. Et generationsskifte skulle således finde sted i slutningen af 2012 eller starten af 2013, hvor afløseren Giulia kommer på markedet både som sedan og stationcar.

LÆS OGSÅ:
Scandinavian Motor Show 2012: Debbie møder Asger Reher

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.