Her er Alfa Romeos fremtidsplaner

Et meget afslørende screenshot giver os nu et indblik i planerne for Alfa Romeos produktlanceringer i den nærmeste fremtid.

Her er Alfa Romeos fremtidsplaner, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den italienske udgave af Autoblog har fået fat i et lidt sløret screenshot, som dog nogenlunde tydeligt giver pæne hints om, hvad vi kan forvente os af nyt fra Alfa Romeo indenfor en overskuelig fremtid.

Noget af det, vi allerede har stiftet bekendtskab med, er den lille 4C-sportsvogn, som helt ud af den blå luft pludselig stod og så godt ud på biludstillingen i Geneve tidligere i år. Som en anden Lotus Elise forventes en køreklar vægt på under 1000 kg og baghjulstræk. Desuden kommer den antageligt med en firecylindret turbomotor og dobbeltkoblingsgearkasse, og den forventes at stå klar i 2012.

Her er Alfa Romeos fremtidsplaner, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvad oversigten på det nussede screenshot også afslører, er en SUV-biltype, som må formodes at skulle gå ind og konkurrere med eksempelvis Ford Kuga, VW Tiguan og Land Rover Freelander i løbet af 2014.

Og så står Alfa 159 efterhånden overfor en fornyelse. Et generationsskifte skulle således finde sted i slutningen af 2012 eller starten af 2013, hvor afløseren Giulia kommer på markedet både som sedan og stationcar.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!