High-End Bilpleje Shop i Køge, havde inviteret til åbent hus arrangement

Der var tændt op i grillen, hvor der blev grillet pølser og brød. Hertil var der kølige sodavand, hvilket var tiltrængt denne lune søndag eftermiddag.

High-End Bilpleje Shop i Køge havde arrangeret træf og Åbent Hus, som er en årlig begivenhed der finder sted. Begivenheden tiltrækker altid en håndfuld super skarpe biler, og vi var selvfølgelig klar i år med kameraet, for at vise jer de mange fede biler.

Dagen bød på præsentation af nye flasker og nye produkter fra Si-Care, som er en produktserie af bilpleje produkter i høj kvalitet fra Japan.

De nye flasker var linet flot op med baggrunds belysning, så man rigtig kunne se de flotte farver. Der var endvidere sat nogle yderst skarpe tilbud op på dagen, så folk kunne få fyldt deres lager op igen, til gode priser.

Si-Care er et forholdsvist ukendt mærke for mange danskere, men det er virkelig gode produkter. Vi har egne erfaringer med brug af disse produkter, og Frank og Mie fra High-End Bilpleje Shop i Køge, er importør af mærket i Europa. Derfor finder du ikke flaskerne mange steder, end hos dem og få andre udvalgte i Danmark.

Kig forbi High-End Bilpleje Shop i Køge, hvis du mangler produkter til og forkæle din bil med, eller smut forbi webshoppen.

Adresse: Københavnsvej 109, 4600 Køge.

Se billeder fra dagen, i galleriet herunder:

[nggallery id=814]