Dette indhold er sponsoreret. Foto: Tom Arrowsmith

Du har sikkert prøvet at stå i en situation, hvor du skulle af med din bil. Og hvis du ikke har prøvet at stå i sådan en situation, så kommer du helt sikkert til at prøve det.

Når man skal af med sin bil, er der flere muligheder for, hvad man kan gøre. Mange vælger at sælge den til en bilforhandler, men der er også en hel del, der vælger at prøve at sælge den selv. Der er fordele og ulemper ved begge dele.

Det kan være meget besværligt at sælge sin bil selv, og en bilforhandler vil ofte ikke betale så meget for en brugt bil, så hvis du gerne vil komme af med din bil på en anden måde, så sælg din bil på auktion hos Campen Auktioner. Vi har her samlet alle de gode grunde til, at du skal sælge din bil på auktion.

Mindre besvær

Alle, der har prøvet at sælge en bil selv, ved, at der kan være rigtig meget arbejde forbundet med at sælge en bil. For det første så skal der tages en masse billeder, og den skal lægges op på en salgsside.

Men så kommer der også de mange henvendelser og fremvisninger af bilen, der hurtigt kan komme til at tage lang tid. Alt det springer du over ved at sælge din bil på auktion.

Der er nemlig ikke på samme måde mulighed for at stille en masse spørgsmål, da det er et auktions format og ikke en normal annonce.

Stor gruppe køber

Rigtig mange, der har prøvet at sætte deres bil til salg på en traditionel annonce side, har den samme oplevelse, af at det kan tage rigtig lang tid at få den solgt, hvis den altså overhovedet bliver solgt. Det er selvfølgelig irriterende og ikke optimalt at skulle gå at vente på at få sin bil solgt.

Ved en bil auktion slipper man også uden om den lange ventetid, da der er en langt større gruppe købere. Derudover er køberne ofte mere målrettet og kræsne, hvilket vil sige, at hvis du har et mere specielt køretøj, der vil være svært at sælge igennem en traditionel annonce, så er en auktion ideel for dig.

Der vil nemlig være en lagt større gruppe købere, der måske leder efter lige præcis det køretøj, som du sælger. Derudover så er der også mulighed for at sælge skadede biler, for det kan sagtens være, at der er en køber, der sidder og mangler lige præcis den bil, som du sælger.