Biltyv havde travlt hen over påsken

En biltyv har haft særdeles travlt hen over påsken, eftersom at han har opsøgt og lejet tre autocampere i Danmark, men valgt ikke at bringe bilerne tilbage til rette ejere efter aftalt tid. Derfor står der nu tre danske familier uden deres autocamper, som de desværre med stor sandsynlighed må vinke farvel til.

Tyveriet er foregået ved at tyven har lejet bilerne, under sit rigtige navn. Derfor er vi også bekendt med tyvens identitet.

Bilerne er blevet lejet af tyven med fremvisning af sygesikringskort og kørekort, og derfor er der både billeder og nærmere oplysninger om ham, som beskrives som en ung etnisk dansk fyr med kortklippet hår på 29 år.

####

Netop nu får du den bedste velkomstbonus hos Spilxperten

 

Er taget sydpå med alle tre biler

De tre biler som er forsvundet, er henholdsvis en Fiat autocamper, en Citroën Jumpy autocamper og en hvid Mercedes-Benz Marco Polo. Samlet er der biler for et par millioner kroner med danske afgifter og et stort tab for ejerne.

Her til morgen kan vi se på et Facebook opslag, at en af de forurettede har været i kontakt med tyven gennem sin advokat, og fået bekræftet at tyven har har udtalt sig om at bilerne desværre ikke kommer retur til Danmark, men at han melder sig til politiet når han er hjemme igen.

Om det så er nok til at ejerne kan få erstatning fra deres forsikringer, er i øjeblikket uvist. Tidligere har vi fået fortalt, at der i den ene af sagerne er uafklaret om erstatningen kan tilfalde ejeren, i og med at bilen ikke anses som stjålet i følge forsikringsselskabet, da tyven er i besiddelse af nøglen til køretøjet.

Alle tre sager er dog anmeldt til Politiet, der efterforsker sagerne som ‘Underslæb’.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Hvis du ser de tre biler

Skulle der være en dansker eller to, som er på ferie sydpå og på vej mod grænsen, så kan det være at de støder på disse tre biler.

Bilerne er af mærkerne Citroën, Fiat og Mercedes-Benz, og var på forsvindingstidspunktet monteret med nummerpladerne i respektive rækkefølger: DB 97 336, DA 25 542 samt DB 74 950.

Alle tre biler er i det klassiske camper-look, med en hvid lakering og større eller mindre strafferinger i forskellige farver. Særligt kan man genkende den hvide Mercedes-Benz Marco Polo på den blå skrift som sidder flere steder på bilen, og som henholdsvis viser et CVR nummer samt udlejerens firmanavn på bagklappen.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK

Hvis du skulle støde på disse biler eller blot den ene, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste.

Vi har direkte kontakt til alle tre ejere, så du kan indsende tips og oplysninger direkte til os på Facebook siden, via dette link.

Se billeder af de efterlyste autocampere, i galleriet herunder: