fbpx

TYVERI: Amager ramt af flere fælge tyverier

Mindst to biler er udsat for at have mistet deres hjul på Amager, blot to måneder efter sidste episode

Ny omgang fælge-tyverier på Amager

OPDATERET: 06-12-2021, se bunden

Gennem de seneste dage, er to biler på Amager blevet udsat for at få stjålet deres hjul. Det sker blot cirka to måneder efter, at sidste episode (som vi kender til), havde fundet sted.

Denne gang er der tale om to biler af mærket Mercedes-Benz, som delvist har holdt på det meget velkendte sted på Hedegaardsvej mens den anden bil har holdt parkeret på den store åbne parkeringsplads ved Royal Arena, hvor tyveriet er foregået.

Der er altså derfor nok tale om, at der endnu engang kommer en familie hjem fra ferie, og møder deres bil på mælkekasser, når de skal afhente den på Hedegaardsvej på Amager.

SE MANGE FLERE EPISODER MED FÆLGE HER

Noget tyder på samme tyve

Fra det tidligere eksempel for cirka to måneder siden, samt mange af de andre forrige tilfælde af fælge tyveri, tyder noget på at det er de samme tyve som har været på spil igen ved mindst det ene af disse to tyverier.

Fremgangsmåden ser nemlig ud til igen at være den samme, hvor alle hjulboltene bliver spredt ud over underlaget nær hvor hjulene har siddet på, hvilket vidner om, at det er en operation som går stærkt.

LÆS OGSÅ:
Novitec tuner Rolls-Royce Black Badge Wraith til over 700 hk

Hvis vi antager at denne Mercedes-Benz samtidig er ejet af nogle borgere som har bosat sig i Ørestad på Amager, så vil denne episode med stor sandsynlighed opleves som meget træls. I Ørestad koster en parkeringsplads nemlig i omegnen af 12.000 kroner om året – pr. køretøj. Det har tidligere skabt masser af debat online, med henblik på at sikkerheden ikke opleves bedre, trods den høje pris for parkering.

Forsikringen kan se frem til en omfattende regning

Når disse tyverier sker, og bilerne efterlades på mælkekasser, skal man være hurtigt ude og sikre bilen. For typisk sker det at Arla-mælkekasserne kollapser, få døgn efter tyveriet. Og sker dette, er det med store konsekvenser til følge for forsikringen.

Vi har tidligere hørt om en sag med en ung fyr, som havde sin Audi RS4 parkeret i en aflåst parkeringskælder. Da han kom ned til sin bil, stod den på mælkekasser og hjulene var væk.

Fælge og dæk til denne bil koster alene flere tusinde kroner, men fordi at kasserne samtidig når at kollapse, så går det yderligere ud over bilens skærmkasser, bremseskiver, klodser, undervogn, ophæng, sideskørter, kofangere mm.

LÆS OGSÅ:
Politi: Særligt fokus på hastighed i uge 39

Når bilen så skal fragtes væk af et fejeblad efter et fælge tyveri, skal den ofte løftes op med kran. Her kan der ske yderligere skader på bilen, da det ikke er den nemmeste manøvre at foretage. Så derfor kan der ofte være en stor regning i sigte til forsikringen, efter at sådan en hændelse her er sket.

I galleriet herunder kan du se de triste billeder, af det nyeste tilfælde med en Mercedes-Benz E-Klasse fra Hedegaardsvej og en Mercedes-Benz GLB, som også mister sine fælge i Ørestad på Amager.

OPDATERET: Endnu to Mercedes-biler mister hjulene

Efter at vi lagde artiklen online, fik vi et tip om, at der var sket endnu et tyveri. Dette tyveri var foregået på vejen ved navn Lindgreens Allé, som umiddelbart ikke er et område vi kender til, at tyvene har benyttet sig af at hapse et sæt hjul førhen.

Dog har der været foretaget tyverier tidligere på gaderne kort derfra.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Jes mistede sin Volkswagen Caravelle under et muligt salg

Denne sorte Mercedes-Benz A-Klasse mistede altså også sine hjul, formentlig i sammenhæng med de to andre tyverier. Denne bil blev dog efterladt lidt mere uhensigtsmæssigt, da tyvene har bygget en bunke af afspæringsmateriale og efterladt bilen herpå, med det resultat at forkofanger, skivebremser mm. nu skal skiftes på bilen. Se blandt andet hvor bukket sideskørtet på højreside er blevet.

OPDATERET IGEN: Endnu en Mercedes-Benz mister hjulene på Lindgreens Allé

En fjerde Mercedes-Benz har også mistet hjulene, atter engang på Lindgreens Allé bag den gamle Telia bygning tæt ved Strandlodsvej på Amager.

Denne sorte CLA holdt ikke parkeret da vi var forbi dagen før, hvilket må betyde at tyveriet er sket natten til mandag. Et tip førte os til, at også denne bil kom med i denne samling af tyverier fra biler i samme område.

Alle billederne kan findes i galleriet, herunder.

GALLERI: Amager ramt af flere fælge-tyverier

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.