fbpx

TYVERI: To biler får stjålet fælge i Ørestad på Amager

Endnu engang har tyve været på spil i parkeringshusene, og stjålet fælge fra flere biler. Denne gang er det gået ud over en Mercedes-Benz A-Klasse og en Audi A6 Stationcar, som begge er blevet efterladt på mælkekasser.

TYVERI: Audi og Mercedes’ får stjålet fælgene i Ørestad

Så skete det igen. De enormt dyre parkeringspladser i Ørestad, nærmere betegnet i de mange parkeringshuse, har endnu engang været udsat for et tyveri begået på to parkerede biler, hvor begge biler har mistet deres hjul og blevet efterladt på mælkekasser.

Det er langt fra første gang at vi ser dette fænomen ske i netop Ørestad på Amager, til trods for lovet ekstra patruljering af parkeringsvagter samt overvågning i selve parkeringshusene.

Efterladt på mælkekasser

Begge køretøjer er blevet klodset op på de velkendte Arla mælkekasser, som gør det nemt for tyvene af afmontere bilernes hjul.

Og fremgangsmåden ser ud til igen at være den samme, hvor alle hjulboltene bliver spredt ud over underlaget nær hvor hjulene har siddet på, hvilket vidner om, at det er en operation som går stærkt.

SE MANGE FLERE EPISODER MED FÆLGE HER

Stor debat online

Det koster i omegnen af 12.000 kroner om året, at have en bil parkeret i Ørestad på Amager. Det sker via en licens man skal betale, som koster cirka 1.000 kroner pr. bil.

LÆS OGSÅ:
TYVERI: Mercedes-Benz CLS mister hjulene på Amager

Og lige netop disse priser er med til, at når tyverierne får lov at foregå igen og igen, at debatten i diverse fora på sociale medier, får frit løb.

Her går tonerne højt, og flere brugere kommenterer løs på den dårlige og manglede sikkerhed til trods for den pris de hver især er nødt til at betale, og at der intet er at stille op når tyveriet sker.

Politiet har desværre også ofte et ressourceproblem når disse ting har fundet sted, så det er sjældent at eventuelt overvågningsmateriale bliver sikret til videre bevisførelser. Dog har der i dette tilfælde med sikkerhed, været en patrulje forbi og registrerer hændelsen. Om der så sker mere i sagen, er dog uvidst.

Forsikringen kan se frem til en omfattende regning

Når disse tyverier sker, og bilerne efterlades på grønne mælkekasser, skal man være hurtigt ude og sikre bilen. For typisk sker det at de grønne Arla-mælkekasser kollapser, få døgn efter tyveriet. Og sker dette, er det med store konsekvenser til følge for forsikringen.

LÆS OGSÅ:
TechArt GTstreet R er en endnu vildere 911 Turbo S

Vi har tidligere hørt om en sag med en ung fyr, som havde sin Audi RS4 parkeret i en aflåst parkeringskælder. Da han kom ned til sin bil, stod den på mælkekasser og hjulene var væk.

Fælge og dæk til denne bil koster alene flere tusinde kroner, men fordi at kasserne også når at kollapse, så går det yderligere ud over bilens skærmkasser, bremseskiver, klodser, undervogn, ophæng, sideskørter, kofangere mm.

Når bilen så skal fragtes væk af et fejeblad, skal den ofte løftes op med kran. Her kan der ske yderligere skader på bilen, da det ikke er den nemmeste manøvre at foretage. Så derfor kan der ofte være en stor regning i sigte til forsikringen, efter at sådan en hændelse her er sket.

I galleriet herunder kan du se de triste billeder, af det nyeste tilfælde med en Mercedes-Benz A-Klasse og en Audi A6 Stationcar, som mister sine fælge i Ørestad på Amager.

LÆS OGSÅ:
2021 VW Golf GTI får online premiere før Geneva Motor Show

GALLERI: To biler får stjålet fælge i Ørestad på Amager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.