fbpx

Biler efterlades til højre og venstre i Qatar

Efterladt jaguar qatar

 

Qatar er blevet hårdt ramt af en voksende mængde efterladte biler der står og flyder på gaderne

 

Uanset hvor stor en rustbunke af en bil du ejer, er det meget få mennesker der kunne finde på at efterlade deres bil, det er jo deres! I Qatar er dette åbenbart ikke tilfældet, og det er ikke bare gamle rustbunker der bliver efterladt.

I de sidste år har Qatar oplevet en voksende trend hvor folk efterlader deres biler på gaden, og her er det ikke bare deres gamle skrammel, men derimod alt mellem almindelige rustbunker og op til en ekstremt sjælden Jaguar XJ220, som kan ses på billedet ovenover . Denne trend kan skyldes at Qatar har haft et vildt vokseværk indenfor afsætningen af biler, både indkøb af nye biler, såvel som afskaffelse af gamle biler.

Udover dette skriver Qatar’s avis “The Peninsula”, at der er flere mulige grunde, heriblandt nævnes der landets støt stigende befolkning, at ejerne står med enorme regninger for trafikovertrædelser, kreditkortgæld eller simpelthen bare at de nægter at betale de gebyrer der hører til den korrekte afskafning af brugte biler.

LÆS OGSÅ:
GENSYN: Husker du verdens langsommeste 911?

abandoned-qatar

Mohammad Saad Al Kharji, direktør for landets trafik afdeling, påpeger at der for fem år siden var 18.000 køretøjer registreret per år. I dag er dette tal vokset til omkring 100.000 biler, hvilket betyder at der er en masse oprydning at tage fat på.

 

I et forsøg på at bekæmpe det stigende antal lig har landets ministerium for byplanlægning oprettet en hjemmeside, hvor beboere kan indgive klager over lig der måtte flyde i deres gader.

Indtil nu har regeringen fjernet mere end 10.000 køretøjer fra byen Al Khor i det nordlige Qatar, med mere end 12.000 biler fjernet på landsplan.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.