fbpx

ABT Audi RS4 Avant

ABT giver den mindste Audi Avant model 530 hk

Den tyske tuner, ABT, står klar med to tuningsprogrammer til den nyeste generation af Audi RS4

Efter at have svunget staven over Audi modeller som RS6, RS7 og RSQ8 har det tyske tuningselskab valgt at kaste sig over den mindre Audi RS4 Avant. Den 2.9-liters dobbel-turbo V6 yder i sin standard konfiguration 450 hk og 600 Nm. ABT har monteret et ekstra vand-kølings-kit og nyt luftindtag, der sammen med en rekalibrering af ECU’en har boostet motoren med ydeligere 80 hk og 80 Nm.

Det vil også være muligt for kunder at tilvælge en opgraderet intercooler. Denne tuningspakke bliver solgt under navnet “ABT Power s”. Det er også muligt kun at købe opgraderingen af ECU’en gennem “ABT Power” pakken der hæver ydelsen med 60 hk. ABT oplyser dog ikke accelerationstider på hverken det ene eller det andet tuningsprogram.

LÆS OGSÅ: ABT gør Transporter til en familiebus med stil 

Nye 20-tommer fælge

Den mest markante visuelle opdatering er de velkendte 20-tommer diamantskåret ABT-fælge. Dertil kommer en ny spoiler i kulfiber og nye udstødningsrør med kulfiberdetaljer der passer godt i den integrerede diffuser. Tilvælges ABT´s eget coilover affjedringssystem kan bilen sænkes med hele 40mm. Ønskes en endnu skarpere køredynamik, kan ABT´s sports-krængningstabilisatorer også vælges på listen over ydstyr.

LÆS OGSÅ:
Klistermærke skal tage kampen op imod indbrud i biler

Interiøret er også blevet revideret. ABT har sågar lavet en ny start/stop knap. Nye sæderammer og kulfiber trim til instrumentbordet er også med i pakken. Som ekstraudstyr kan der vælges en ny gearstang, integreret indstigningslys og fuld kulfibercover til forsæderne.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Via
ABT
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.