Novitec giver Rolls-Royce Wraith endnu mere blikfang

En Rolls-Royce Wraith har en del blikfang når den ruller af produktionslinjen. Det er samtidig også den bil der har størst fokus på føreren istedet for dem på bagsædet. Folkene hos tyske Novitec mener dog at der godt kan tilføjes til herlighederne. Tunernes nyeste kreation har et navn der nærmest lige så lang som bilen selv. Novitec Wraith Overdose Black Badge er navnet på denne overlegende  og unikke V12 cruisingmaskine, hvoraf kun tre vil blive produceret.

Læs også: Novitec Maserati Levante Esteso V2 er et monster af en SUV

Firmaet har, på deres egen youtube kanal, lagt en video op hvor de selv går detaljerne igennem.

Bilen starter som en Rolls-Royce Black Badge Wraith hvortil Novitec tilfører et ekstra bredt bodykit, unikke alu-fælge og andre mindre opgraderinger. Bodykittet øger bilens bredde med 13cm over bagakslen og 7cm over forakslen. Bagenden måler hele 208cm efter monteringen. Panelerne er fremstillet af kulfiber i samarbejde med en den tyske bil-designer Vittorio Strosek. De enorme hjulkasser huser unikke SP2 22-tommer konkave alufælge designet og produceret af Vossen. Luftaffjedringen er sænker bilen med 40mm op til 140 km/t. Overstiges den hastighed hæves bilen igen. De omfattende ændringer er med til at give bilen en vild ‘stance’, specielt set bagfra.

Rolls-Royce V12 får endnu større muskler

Den 6,6-liters dobbelt-turbo V12 har modtaget firmaets stage-2 tuningsprogram så den nu yder 717 hk og 986 Nm. I standard format producerer motoren i en Black Badge Wraith 624 hk og 820 Nm, men ved hjælp af Novitec´s N-Tronic modul der re-konfigurerer bilens ECU. Modulet ændrer indsprøjtning og andtændings-timingen og hæver samtidig ladetrykket fra turboerne.

Læs også: Novitec Lamborghini Urus

De ekstra hestekræfter sænker 0-100-tiden med 0,3 sekunder så sprinten nu tager 4,2 sekunder. Den elektroniske topfart er dog stadigvæk 250 km/t. Novitec tilbyder også deres Switchtronic modul der giver mulighed for at opererer ventiler i udstødningssystemet manuelt fra interiøret.

Interiør uden begrænsninger

Novitec har ikke udtalt sig omkring interiøret siden hver af de tre biler vil blive specificeret til købernes egne ønsker. Hvis du vil se nogen af Novitec´s andre Rolls-Royce projekter kan du klikke her.