fbpx

Her er de nye priser for Øresundsbroen 2020

Fra 2020 stiger prisen for at køre over sundet

Foto: PR

PRISER FOR 2021 FINDER DU HER

Hver år stiger priserne på de ting vi kender. Det gælder indkøb af madvare, tøj og andre forbrugs produkter. Det samme gælder naturligvis også for Øresundsbroen, som sidste år ligeledes havde en lille stigning i prisen, hvis du vil et smut til Sverige.

Igen fra næste år kan vi derfor forvente en lille prisstigning, for at komme over i det svenske. Det betyder at du fra 2020 må slippe med yderligere tre kroner for en personbil, på en enkelttur i ‘BroPas’ prisen, når der fra 1. januar 2020 justeres på priserne i danske kroner. Det meddeler Øresundsbron i en nyhedsmail.

Prisstigningen fra 2020 svarer til cirka 2%, hvilket er cirka det samme, som vi oplevede fra sidste år til i år. Denne gang kan vi dog se, at den fede pris på en ‘Smuttur’ ikke ændrer sig. Den koster der ved fortsat 105 kroner hver vej, hvis du indenfor 6 timer kører hjem igen.

LÆS OGSÅ:
Porsches E-sport serie får ny sponsor

Du skal naturligvis have en ‘BroPas-aftale’, for at kunne opnå denne pris. Og umiddelbart ser det ud til, at den eneste ændring bliver for motorcykler. Her slipper du dog med 1 krone fra prisen nu til den nye pris i 2020 for en ‘Smuttur’, mens ‘BroPas’ prisen stiger fra 75 kroner til 80 kroner.

En ‘BroPas’ aftale koster 315 kroner om året i 2020 og 310 kroner om året i 2019.

Hvis du kører uden BroPas

Til dig som ikke har en BroPas aftale, kan du i øjeblikket køre over Øresundsbroen i en personbil på op til seks meter, for 352 kroner (hvis du bestiller online) samt 385 kroner hvis du køber billet i betalingsanlægget. Disse priser stiger henholdsvis til 355 kroner og 390 kroner.

De resterende prisstigninger for Øresundsbroen 2020 kan du finde her.

Selvom priserne stiger generelt over hele linjen, kan der stadigvæk opnås halv pris, hvis du kører med en ‘BroPas’ aftale.

Vil du benytte dig af Smutturs rabatten, så gælder den fra 1. september 2019 til 31. december 2019, og i det nye år fra 1. januar 2020 til 31. maj 2020. Rabatten giver dig en billigere overfart på hverdage mellem 17-24, hele weekenden samt på helligdage – så snart du bare kører retur inden for seks timer.

LÆS OGSÅ:
Kontrol på rastepladser gav pote

I løbet af 2019 er der i alt indtil september måned kørt 21.125 køretøjer hen over broen hver dag. Til sammenligning sidste år, havde 21.236 køretøjer passeret broen. Et lille fald på -0,5% i forhold til sidste år. (januar til september).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.