Techart GT Street RS bliver en Porsche 911 GT2 RS killer

Techart har taget udgangspunkt i Porsche 911 Turbo S, det er i forvejen en hurtig maskine. Men Techart har tryllet lidt, og tilføjet ekstra kræfter til dette monster af en Techart Porsche. Bilen vil få sin officielle debut til Geneve Motor Show, som starter den 7 marts. Techart har planer om og begrænse oplaget til blot 10 eksemplarer. Så skal du have fingrene i en GT2 RS knuser, så skal du altså være hurtig.

Under spoileren finder vi den velkendte 3,8 liters twin turbo flat six motor. Den er blevet nusset lidt på maven, så den nu yder hele 760 hestekræfter og massive 920 Nm. Det sender den tyske tuner raket fra 0-100 km/t på blot 2,5 sekunder. 0-200 km/t er overstået på 8,1 sekund. Topfarten er angivet til og være over 340 km/t.

Udvendigt har Techart GT Street RS fået trimmet udseendet med en masse kulfiber, nogle af de mest i øjenfaldende kulfiber dele er blandt andet frontsplitteren, luftindtagene i siderne og bag spoileren. Fælgene har også fået en såkaldt “aero ring” på fælg kanten der skulle gøre bilen mere aerodynamisk ved specielt høje hastigheder.

Interiøret er blevet piftet op med en masse alcantara og læder, dørene og bagsiden af sæderne er beklædt med virgin uld som er brandsikkert uld, det vil altså sige at bilen er ekstra ordinær god til trackdays. Bagruden og sidespejlene er såkaldt Gorilla glas som spare vægt, alt i alt et utroligt skarpt trackday våben Techart har fået skruet sammen.

[nggallery id=1029]