Porsche Classics nyeste one-off projekt trækker, langt om længe, vejret

Porsche Classic har, i 18 måneder, arbejdet hårdt på at bringe en yderst speciel one-off 911 til live, og bilen er nu offentliggjort via en ny video fra den tyske bil-producent. Project Gold er en restaureret, og let opgraderet, 993 Porsche 911.

Navnet, Project Gold, er yderst velfortjent. Lakeringens farve hedder Golden Yellow Metallic og er den samme som pryder den nye Porsche 911 Turbo S Exclusive Series. Farven går igen i sygningerne i interiøret og på de klassiske fælge.
Motoren på 3,6-liter er en luftkølet 6-cylindret boxer, der yder 450 hk ved brug af to turboladere. Porsche siger at motoren er fuldstændig ny og at alt fra affjedring og motortuning, til interiøret og firehjulstrækket, er lavet  in-house af Porsche Classic selv.

Med et produktionstal på 1 kunne det forventes at Porsche selv vil holde på bilen som et bevis på hvor dygtige Porsche Classic-afdelingen er, men faktisk skal bilen sælges på RM Sotheby´s auktion d. 27. oktober. Auktionen bliver afholdt som en del af Porsches 70-års jubilæum, så der skal nok blive rift om bilen blandt de velhavende 911-fans.

 

[nggallery id=901]