Tyske Pogea Racing giver Alfa Romeo 4C lakering inspireret af Aston Martinog læder fra Lamborghini

Pogea Racing har gjort et vellykket forsøg på at gøre en Alfa Romeo 4C lidt mere speciel. Den grønne 4-lags lakering er inspireret af lanceringsfarven (Lime Essence) på den nye Aston Martin Vantage. Dog med perlemorseffekt for at give bilen ekstra blikfang. Ud over den prangende farve er bilen udstyret med et mere aggressivt body-kit, i kulfiber, bestående af ny front og diffuser og fikseret spoiler. De lette XCUT-fælge er 18″ på frontakslen og 19″ på bagakslen.

Farven på eksteriøret går igen i kabinen. Her er instrumentbordet, dørpaneler, rat, og sæderne beklædt med samme type læder, som man vil finde i en Lamborghini. Pogea Racing løfter samtidig kvaliteten af kabinen ved at tilføje trimdele i kulfiber og Alcantara.

I motorrummet er det lykkedes, de tyske tunere, at ekstrudere 332 hk og 465 Nm fra Alfa Romeos lille 1,75-liters R4-motor. Ønskes der endnu mere effekt, tilbyder Pogea Racing et tuningsprogram, hvor en opboring af motoren, til 1,95 liter, er med til at hæve ydelsen til 477 hk og 535 Nm. Pogea Racing kan også optimere TCT-gearkassen til at skifte op til 55% hurtigere.

[nggallery id=884]