Creative Bespoke bygger AMG GT S, som får GT R til at se kedelig ud

Creative Bespoke (USA, Scottsdale) hedder firmaet der står bag modifikationerne, på denne Mercedes-AMG GT S, der mildest talt får en standard Mercedes AMG GT-R, til og se lidt kedelig ud. AMG GT R er lige for tiden noget af det vildeste man kan bestille fra Mercedes, hvis man altså ser bort fra hyperbilen Project One.

Creative Bespoke har lavet en helt ny front og erstattet en masse plastik med kulfiber. Blandt andet ting som gællerne i kølergrillen og frontsplitteren, der er udført i kulfiber.

Bagkofangeren har også fået en masse kulfiber, selv emblemerne er udført i kulfiber. Den nye hækvinge på bilen, som i øvrigt også er bygget i kulfiber, ser ikke bare godt ud, den tilfører også bilen ekstra downforce. Det gør at man vil opleve bagenden på bilen sætter sig bedre i sving og på motorvej, ved høje hastigheder.

Kølerhjelmen har også fået en tur under kniven. Her er der blevet plads til en kølerhjelm bygget i glas, så man nu kan se direkte ned til den lækre V8-motor.

Væk er standard hjulene og erstattet af et sæt 20″ ADV 1 Creative Bespoke design fælge, i matbrun. H&R fjedre sørger for at bilen kommer lidt tættere på asfalten.

Den velkendte 4,0-liters V8 Bi-turbo motor, yder 515 hestekræfter og 670 Nm i original versionen. Men PKG har kildet motoren lidt på maven, samtidig med der er blevet installeret et hjemmelavet udstødningssytem. Det betyder at AMG GT S nu yder 622 hestekræfter og et brutalt moment på 807 Nm! En standard Mercedes-AMG GT R yder 577 hestekræfter og 700 Nm.

Desværre er der ingen historier om hvor hurtig den modificeret GT S er fra 0-100 km/t. Men en standard AMG GT R sprinter til 100 km/t på omkring 3,5 sekunder.

Så mon ikke Creative Bespoke GT S rammer 100 km/t lidt før.

Mercedes udgiver en Clubsport Edition af AMG GT serien, senere på året. Hvis man derimod godt kan vente lidt endnu, kommer der i 2020 en Black Series version.

[nggallery id=883]