Fast and Furious LIVE show kommer til Danmark. Du kan allerede opleve bilerne i København, i weekenden.

Fast and Furious LIVE kommer til Danmark, og du kan allerede opleve bilerne i weekenden i København. Shopping centeret Field’s, som er nabo til Royal Arena, har inviteret en håndfuld af showbilerne ind til en udstilling weekenden forinden showet.

I Field’s kan du blandt andet opleve den orange Toyota Supra, samt en Nissan 350z. begge biler er kendt fra filmene. Der er desværre ikke plads i Field’s vareelevator til de store amerikaner biler.

Bilerne kan opleves hele weekenden fra kl 10-20, fredag, lørdag og søndag. I løbet af dagene, kan du hilse på en række af stuntkørerne.

Vind billetter til showet

Fast and Furious LIVE kan opleves i Royal Arena i København, fra den. 15-17 juni. Billetterne starter fra 350 kr. og kan købes på Ticketmaster.dk. 

Vi har været så heldige og få lov til at udlodde to stk. fri billetter til en heldig vinder. Konkurrencen foregår på vores på vores egen Facebook side. I starten af næste uge, så hold øje med siden.

Vi har mødt Nathan Gerhold

Vi har talt med Nathan Gerhold forud for showet, som er en af showets mange stuntkørere.

Nathan kommer fra Brighton i England, og har været stuntkører i 20 år. Han er en af de udvalgte blandt 2500 som stillede op, til audition for Fast and Furious LIVE showet.

“Hvilke biler i showet kører du?”

Blandt de mange biler som Nathan kører, er blandt andet den originale Lamborghini Murcielago fra Fast 8, som underhjelmen har fået udskiftet sin V12-motor, med en Jaguar V6-motor.

Bilen har stadig et huld i siden fra produktionen af filmen, hvor Roman Pearce bliver ramt af en harpun under slutscenen og bliver redet op af isen.

En af de andre biler som Nathan kører, er en Nissan 350z. Denne bil kan du måske huske fra Tokyo Drift. Bilen yder 500 hestekræfter leveret fra en 6.2 V8 LS3-motor, med sekventiel gearkasse.

Nathan kører også den velkendte grønne Mitsubishi Lancer Evoloution 9, fra filmen 2 Fast 2 Furious. Under hjelmen på den, finder du 700 hestekræfter fra en hårdt pumpet motor.

Til sidst kører han også Buggy bilen fra Fast 6. Bilen er lidt speciel da den har en Suzuki Hayabusa motor.

Nathan fortæller derudover at han er utrolig glad for at være en del af showet som stuntkøre, da det giver en masse oplevelser rundt omkring i verden. Hans favorit bil fra showet, er Lamborghini Murcielago som han kører under showet.

Da vi spurgte ind til hvilken film Nathan synes bedst om, var han ikke i tvivl om at det var den første Fast and Furious film.

“Hvilken bil kører du selv til dagligt?”

Når vi spurgte ind til hvad Nathan kører privat, svarede han at han hjemme i garagen havde en Audi R8 V8 med manuel gearkasse. Nathan fortalte yderligere at han lige var kommet hjem fra en ferie, i Italien, hvor han blandt andet kørte Stelvio passet i en Mercedes-Benz C63 AMG 4.0-liters V8 Bi-turbo.

37 biler deltager i showet

I Royal Arena, kan du opleve 37 biler og køretøjer. Blandt de mange biler, er fem af bilerne originale fra filmene. Blandt andet “flip car” bilen er en af i alt to, som er originale fra filmen. Den ene har de til showet, mens den anden findes hos Universal Studio i USA.

De resterende af de originale biler fra filmene, tæller Lamborghini Murcielago’en, en Nissan 350Z, Dodge Challenger samt den brede grå Dodge Charger som Vin Diesel sidder bag rattet i.

I showet deltager også en tank, en ubåd, en lastbil, et fly og en mindre tank.

[nggallery id=817]