I denne weekend kan du møde Ford til Copenhagen Grand Prix. Her kan du blandt andet støde ind i både nye og gamle klassikere, samt få en snak med en af  Fords mange medarbejdere.

Vejrudsigten spår fantastisk vejr, og dermed fantastisk stemning. Godt vejr, hænger naturligvis sammen med race, familie og venner.

Copenhagen Grand Prix finder sted ved Bellahøj, d. 4. – 5. august, og der er lagt op til mange timers sjov på de københavnske gader, med både benzin, dækhvin og fedt racerløb.

Udover løbene med de klassiske racerbiler, kan du i inderkredsen finde Fords stand, hvor de står klar til at fremvise deres modeller ,og til en entusiastisk snak om biler generelt. Bilentusiaster kan få mange timer til at gå med blot at tale om deres favoritemne – biler og mekanik.

Hvad tager Ford med på standen?
På Fords stand til Copenhagen Historic Grand Prix kan du være blandt de første, der ser den helt nye Ford Focus, der for officiel lancering ved åbent hus den 1.-2. september. 

Derudover kan du også måde ikonet – Ford Mustang. Med sin europæiske introduktion i 2015, blev mange danske bilentusiaster helt bløde i knæene. Den ikoniske Ford Mustang, har siden 1965 været en af de mest legendariske amerikanske muskelbiler – og den status er kun vokset siden introduktionen.

Med sin rumlende V8-motor med 421 hk og sin opsigtsvækkende Grabber Blue lakering, er Ford Mustang helt klar til et selfie med dig og familien på årets Copenhagen Historic Grand Prix.

Pssst. Lige på falderebet inden du smutter. Den tidligere Formel 1-verdensmester Damon Hill kommer også og kører, ligeledes med Mika Salo, Tom Kristensen og forlydninger om Kevin Magnussen også tropper op. Der er altså god grund til at troppe talstærkt op i weekenden!

*Delvist pressemeddelse fra Ford*