Tuningspecialisterne fra ABT i Tyskland, nærmere bestemt byen Kempten, har haft en Audi RS3 Sportback under kniven

Tuningspecialisterne fra ABT i Tyskland, nærmere bestemt byen Kempten, har haft en Audi RS3 Sportback under kniven. Det betyder at den nu yder 493 hestekræfter og har et massivt moment på hele 570 Nm! 0-100 km/t er overstået på blot 3,7 sekunder.

Derudover har bilen fået nogle store 20″ ABT fælge, men du kan også vælge og få leveret din ABT RS3, på 19″ fælge hvis du synes 20″ er lidt for store. Topfarten er på den gode side af 300 km/t.

Aggressiv front og ny udstødning

ABT har været igang med og modificere fronten lidt, så den nu har et mere aggressivt look. Med større luft indtag og en meget markant frontlæbe, minder den lidt om det vi ser på ABT Audi RS6-R eller RS6-E.

Bagenden har også været en tur under kniven, hvor der nu er blevet plads til en ny aggressiv diffuser. Bag de fire afgange, gemmer sig et ABT’s udstødningssystem, så den fede lyd fra den velkendte 2,5 liters motor rigtig kommer til udtryk.

Midt på diffuseren har ABT fået plads til et lille rødt logo, hvorpå der står ABT, så man ikke er i tvivl om hvem der står bag modifikationerne.

For meget power

Hvis man tænker at 493 hestekræfter er lige voldsomt nok, så har ABT også udviklet en lidt mildere version til dig, der ønsker lidt mindre effekt.

Derfor kan du også få en 453 hestekræfters udgave, som dog også er en del mere, end de små 400 hestekræfter, som bilen yder fra fabrikken. Indenfor i kabinen skruer ABT op for hyggen med en masse carbon stumper, Alcantara lædersæder, og en masse andre små detaljer.

[nggallery id=877]