Laura savner sin hvide Toyota Aygo

Laura kontakter os, da hun står med lidt af et problem. Hendes hvide Toyota Aygo er forsvundet, efter at den havde været sat til salg i et par uger.

En fyr ved navn “Jesper”, var nemlig interesseret i bilen. Han og kæresten manglede nemlig en bil til deres familie hjemme i Esbjerg, og kom derfor forbi Laura i Odense for at kigge nærmere på bilen. De aftalte en lille prøvetur, men bilen kom aldrig retur, og derfor hjælper vi hende nu med at efterlyse den.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Den mulige køber havde oprettet falsk identitet, og brugte en telefon med taletidskort. Ligeledes er personens Facebook profil ikke længere eksisterende.

Den hvide Toyota Aygo skiller sig ikke rigtig ud fra mængden af andre hvide biler af samme type, så den kan være svær at spotte i trafikken.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: BX 41 144. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Toyota Aygo?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Laura direkte på Facebook, via dette link.

Se billeder af den efterlyste Toyota Aygo, i galleriet herunder: