Opdateret:

Der skulle gå lidt længere tid, før at Clara fik sin røde Volkswagen California T4 tilbage. Den blev fundet i Greve, af en vaks borger som havde set vores efterlysning på Facebook!
Her kan du netop se hvorfor det er så effektivt, når du deler en efterlysning ud i dit netværk! Læs mere om fundet, på opslaget her, og se billede fra fundet i galleriet i bunden af artiklen:

https://www.facebook.com/ProStreetDKEfterlyst/photos/a.297059551037369/763624827714170/

 

Endnu en Volkswagen California T4 er forsvundet på Amager

Man skulle næsten tro at det var den samme historie vi nu skriver en gang mere, om Clara der savner sin røde Volkswagen California T4. Den blev nemlig stjålet på Amager på Vermlandsgade, omkring fredag/lørdag i sidste uge (19/20 juni 2020).

Det samme skete nemlig for Naja, der mistede SIN røde Volkswagen California T4 fra en vej i nærheden på Amager, som det dog har lykkes netværket efterfølgende, at finde, og få tilbage igen. Tyvene blev i øvrigt anholdt.

Men der er ikke tale om den samme bil, selvom de ligner hinanden rigtig meget, så derfor må der gerne holdes øje endnu med røde ældre Volkswagen California biler, som skulle holde parkeret et eller andet uvandt sted.

Da Clara’s Volkswagen California T4 forsvandt, havde den holdt parkeret på Vermlandsgade lige ud for Ingo tanken. Da bilen forsvandt var den monteret med næsten samme nummerplader som Naja’s: CR 94 536.

Denne California kan kendes ved at der på bagerste venstre vindue sidder et klistermærke, samt at den har en elg på bagklappen. Bilen er spraymalet rød på nogle af delene, hvorfor den har forskel i farvenuancerne. På hjulene er der monteret originale Volkswagen fælge, og hvis du går tæt på og kigger på gardinerne i kabinen, så er der fugtmærker på dem.

Bilens tag kan i disse ‘camping-modeller’ hæves, og farven er lidt affarvet, forklarer Clara. Særligt på bilen er at det venstre sidespejl er sort mens det højre er rødt og så har den monteret cykelstativ bagpå samt anhængertræk.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Clara og hendes kæreste Angelo direkte på telefonerne 42 47 47 23 eller 23 64 67 66, eller på Facebook via dette Facebook link. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det lykkedes faktisk på under et døgn, at finde den anden røde Volkswagen California T4. Så mon ikke også den her findes et sted i nærområdet?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder: