fbpx

Mercedes-Benz B55 svarer igen mod Audi og BMW (VIDEO UPDATE)

Kun lige er de to modeller fra Audi og BMW kommet til verden, før Mercedes-Benz svarer igen med deres udgave på de to konkurrenter. Men sæt ikke dine forventninger for højt op. Det er desværre blot et ingeniør projekt fra Mercedes.

Mercedes-Benz B55 svarer igen mod Audi og BMW (VIDEO UPDATE), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

BMW 1-Series M Coupe og Audi RS3 Sportback er to biler, som Pro-Street.dk ser meget frem til i 2011. Små hotte hatchbacks, som er pumpet op så de kan vise at man ikke skal have en stor BMW M5 eller Audi RS6 for at have det sjovt. Det kan vi lide. Og nu går der rygter om at Mercedes-Benz også godt kunne finde på at udvikle en sådan model. Både A- og B-klassen har været nævnt flere gange, og nu vises B-klassen frem. Dog stadig kun som et projekt for tolv unge ingeniøre hos Mercedes-Benz, men man ved jo aldrig hvad det kan blive til.

Deres projekt bygger på en Mercedes-Benz B200 CDI. Men det kan man ikke sige at den længere består af. Den har fået monteret en 5.5-liters V8 E500 motor, som præsterer 383 HK og 530 NM. Det betyder at den går fra 0-100 km/t på blot 5.2 sek. Det virker ikke af meget, men når man tænker på at drengene har skiftet forhjulstrækket ud med en G-tronic drivaksel fra en E430, hvor de herefter har opdateret  på sikkerheden på områder som ABS, ESP og ASR, så er det ganske imponerende.

“B55″ går som vi kender det op til 250 km/t hvor den så bliver stoppet igen af den elektroniske begrænser. Til sidst har de håbefulde drenge monteret et par 18” AMG alufælge, så man ikke er i tvivl omkring mulighederne i den lille B-klasse.

Bilen kommer ikke i produktion, men vi kan da håbe at dette har givet nogle nye muligheder eller tanker til de rigtige ingeniører hos Mercedes-Benz.

Se og hør den lille muskuløse B-Klasse her:

[nggallery id=285]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.