Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

TYVERI: Tre biler får stjålet fælgene i Ørestad

Så er den gal igen. Tre biler har fået stjålet fælgene ved Royal Golf Club i Ørestad på Amager

Det er kun få måneder siden, at vi opdagede en bil som havde mistet sine fire fælge. I dag har vi spottet tre mere, som alle har været udsat for tyveri.

Bilerne som holder parkeret på Royal Golf Club i Ørestad, har højst sandsynligt mistet fælgene natten til mandag, hvor en eller flere gerningsmænd har haft rigeligt med tid til, at skrue hjulene af ikke bare én bil, men hele tre.

Se mange flere tyverier her

Tre tyske biler frarøvet

Denne gang er det gået ud over en Volkswagen Golf, en Volkswagen Passat samt en Mercedes-Benz C-Klasse. Ved alle tre biler, ligger hjulboltene på jorden ved siden af.

Man må næsten antage af de tre biler har kørt med sommerhjul, selvom det for tiden er ganske koldt og siden det lige præcis er de tre biler, som tyveriet denne gang er gået ud over.

TYVERI: Tre biler får stjålet fælgene i Ørestad, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests TYVERI: Tre biler får stjålet fælgene i Ørestad, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pladsen, som ellers er videoovervåget, ser ikke ud til at have haft en hindring for tyvene, i at udføre deres hensigt.

Vi ved ikke hvilke fælge der har siddet på bilerne, men noget tyder på, at tyvene har forholdsvis frit spil i Ørestad, siden der bliver begået så stort antal fælgetyverier i samme område med få ugers mellemrum.

Du kan se billederne af de udsatte biler, i galleriet herunder.

[nggallery id=749]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.