fbpx

TYVERI: Tre biler får stjålet fælgene i Ørestad

Så er den gal igen. Tre biler har fået stjålet fælgene ved Royal Golf Club i Ørestad på Amager

Det er kun få måneder siden, at vi opdagede en bil som havde mistet sine fire fælge. I dag har vi spottet tre mere, som alle har været udsat for tyveri.

Bilerne som holder parkeret på Royal Golf Club i Ørestad, har højst sandsynligt mistet fælgene natten til mandag, hvor en eller flere gerningsmænd har haft rigeligt med tid til, at skrue hjulene af ikke bare én bil, men hele tre.

Se mange flere tyverier her

Tre tyske biler frarøvet

Denne gang er det gået ud over en Volkswagen Golf, en Volkswagen Passat samt en Mercedes-Benz C-Klasse. Ved alle tre biler, ligger hjulboltene på jorden ved siden af.

Man må næsten antage af de tre biler har kørt med sommerhjul, selvom det for tiden er ganske koldt og siden det lige præcis er de tre biler, som tyveriet denne gang er gået ud over.

LÆS OGSÅ:
Mercedes lover sindssyg acceleration i ny AMG GT

Pladsen, som ellers er videoovervåget, ser ikke ud til at have haft en hindring for tyvene, i at udføre deres hensigt.

Vi ved ikke hvilke fælge der har siddet på bilerne, men noget tyder på, at tyvene har forholdsvis frit spil i Ørestad, siden der bliver begået så stort antal fælgetyverier i samme område med få ugers mellemrum.

Du kan se billederne af de udsatte biler, i galleriet herunder.

[nggallery id=749]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.