Det tyske tuningsfirma ABT er kommet med deres svar på, hvordan de mener en Audi SQ5 bør se ud. Først og fremmest har ABT gjort det enormt godt, i vores optik. Mere agressive kofangere der også gør bilen bredere. Hvilket får SQ5 til og se meget mere dominerende ud i spejlende, når den kommer bagfra på motorvejen.

Bagenden har også fået nogle ændringer, de falske afgange er byttet ud med to ægte i hver sin side. Ja tak! De 20″ alu fælge som bilen kommer med standard, er også blevet lidt større. 22″ er der blevet plads til på SQ5 ABT. ABT giver dig også muligheden for sænke bilen optil 60mm, hvilket vil få bilen til og få et mere hatchback lignende udseende.

0-100 km/t vides ikke endnu, men en standard SQ5 sprinter til 100 på 5,4 sekunder. Mon ikke denne ABT udgave gør det lidt hurtigere. Da effekten er øget fra 354 HK til 425 HK. Og momentet er steget fra 500 Nm til 550 Nm.

Der er desværre ikke nogle billeder af kabinen på nuværende tidspunkt, men de kommer så snart billederne bliver offentlig gjort. Men glæd jer til masser af lækre Audi detaljer, krydret med en masse Carbon fiber.