fbpx

TYVERI: Mercedes-Benz A-Klasse mister fælgene på Amager

Endnu en bil mister fælgene på Amager - tyvene har åbenbart frit spil

Vi tog en tur rundt på Amager, de gængse steder hvor der bliver stjålet fælge, fordi at der i disse dage postes en række bilmodeller, som alle har fået stjålet deres fælge.

Og det tog ikke mange minutter, før vi stødte på dette eksemplar af en tysk indregistreret Mercedes-Benz A-Klasse, som var blevet efterladt på grønne mælkekasser uden fælge.

Vi kender ikke til ejeren, men ud fra bilens nummerpladerammer kunne det godt ligne at det er en udlejningsbil. Og det gør det ikke ligefrem bedre, da det jo kan give en stor erstatning til udlejeren. Øv!

Denne Mercedes-Benz A-Klasse holdt parkeret på en sidevej til Hedegaardsvej på Amager, hvor der også flere gange før har været biler udsat for fælgetyveri. Og det er lidt som om, at tyvene har frit spil.

Det er nemlig ikke ret lang tid siden, at vi har fået billeder af denne Mercedes-Benz CLS Shooting Brake. Den holdt godt nok parkeret i Københavns Lufthavn, hvor man ellers skulle mene at der både var talrige parkeringsvagter på arbejde døgnet rundt, og masser af videoovervågning. Men tyvene har tilsyneladne kunne udføre arbejdet, uden at blive forstyrret – og lufthavnen betaler intet.

LÆS OGSÅ:
McLaren 540C offentliggjort

Du kan se billederne her i galleriet, og bedømme om det mon er de samme tyve igen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.