fbpx

TYVERI: Mercedes-Benz CLS får stjålet fælgene i Københavns Lufthavn

Vi plejer at se fælgtyverier i Ørestad, men nu er det sket i lufthavnen

Det er desværre langt fra første gang, at vi oplever at se en bil som har fået stjålet sine fælge på Amager. Normalt sker det i forskellige områder i Ørestad på Amager, men denne gang er det altså sket i selveste terminal parkeringen i Kastrup Lufthavn, på en svensk indregistreret Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

Her skulle der ellers være styr på sikkerheden, og kameraer over alt. Og det er der formentlig også, men om det kan bruges til noget i denne sag, ved vi ikke.

Fakta er bare, at en ejer som formentlig var ude og rejse på gerningstidspunktet, ender med at komme tilbage til sin Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, uden fælge. I vinduet lå ellers en fin besked til ejeren fra vagtpersonalet, med beskeden:

TYVERI: Vi har desværre konstateret at din bil har været udsat for tyveri.

Vi henviser til at du retter henvendelse til eget forsikringsselskab samt eventuel vejhjælp.

For anmeldelse af tyveri bedes du rette henvendelse til Københavns Politi på telefon nummer: 114. Anmeldelsen kan ligeledes foretages på www.Politi.dk.

Med venlig hilsen
CPH Parkering

Så kan man mene om det, hvad man vil….

LÆS OGSÅ:
Galleri: Sportscar Event på Sjællandsringen

Andre tyske biler har været udsat for det samme

Som sagt er det langt fra første gang, at vi oplever denne slags tyverier. Fremgangsmåden ser ud til at være nøjagtig den samme, i og med at hjulbolte blot er blevet efterladt ved hvert hjul, og bilen er placeret på grønne Arla mælkekasser.

Og man skulle tro at tyske biler er i høj kurs, siden at det så ofte sker på tyske mærker. Andre Mercedes-Benz biler har ligeledes tidligere fået stjålet sine fælge, og det er nok ikke sidste gang vi ser det, ved mindre tyvene snart pågribes. Men det er der ikke meget som tyder på, at det sker.

Politi og vagter har nemlig travlt med alt muligt andet, og ejerne står ofte tilbage med en følelse af magtesløshed, da kameraovervågningen kun kan udleveres til politiet – og politiet har andre ting at tage sig til.

LÆS OGSÅ: Se flere fælgtyverier lige her

I Ørestad hvor man betaler over 12.000 kroner om året for at have sin bil parkeret i et ellers overvåget parkeringshus, møder man stor frustration blandt de mange borgere som føler, at de giver penge lige ud af vinduet for falsk tryghed.

LÆS OGSÅ:
Audi RS4

Der ønskes fra flere borgere, at der findes vagter i de respektive parkeringshuse, men alt tyder på, at pengene går til andre formål og at vagterne mere har travlt med at udskrive bøder for større eller mindre forseelser, end reelt set at passe på folks biler.

Har du været udsat for fælgtyveri? Så hører vi meget gerne fra dig. Se de sørgelige billeder af bilen, herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.