fbpx

Galleri: Med Legal-Streetrace.dk til ræs i Holeby, 29-05-2021

Legal-Streetrace.dk stod atter engang for afviklingen af et hyggeligt streetrace arrangement, på lufthavnen i Holeby hen over weekenden

Lovlig Streetrace på Lolland-Falster Airport i Holeby

Hen over weekenden den 28. og 29 maj 2021, blev der atter engang afholdt lovlig streetrace på Lolland-Falster Airport i Holeby. Det var atter engang foreningen Legal-Streetrace.dk som stod bag de to dage med ræs om dagen, og ræs om aftenen!

Det er efterhånden ved at være længe siden, at der har været disse slags events i Danmark, som ikke har været underlagt alt for mange restriktioner. Og derfor var det også en fryd endelig at kunne komme ud og dufte til lugten af brændt gummi og høj oktan, da solen brændte over Holeby hen over weekenden.

Publikum måtte også gerne deltage denne gang, og derfor var der mødt masser af folk op for at se på de lyn hurtige biler, når de susede ned af langsiden på landingsbanen.

Der var tilmed lavet sektioner for at dele publikum op, så man så vidt muligt kunne mindske risikoen for en smittespredning og af samme årsag var præmieoverrækkelsen ikke med denne gang, men weekendens hurtigste kørere fik dog en præmie alligevel.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Porsche 911 Carrera 4s forsvundet fra Charlottenlund
Nissan PS13 til Legal-Streetrace.dk ræs i Holeby
Normalt ser man en Nissan af denne model til drifting. Men lige netop dette eksemplar, gik ret stærkt lige ud

Lidt for enhver smag

Som altid når man tager til disse events, er der lidt for enhver smag at kigge på. Det er ikke bare top-tunede dragster biler som flyver ned af langsiden, også andre former for køretøjer vælger at deltage.

I denne weekend kunne man f.eks se en Tesla tage kampen op mod flere af de andre deltagere, mens en anden og helt særlig deltager var vores venner fra True Cousins, som ankom med deres nye påfund af en yderst avanceret elektrisk dragbike – og den gik RIGTIG stærkt!

Men naturligvis var der også andet end el-køretøjer med denne gang. Alt fra hårdt pumpede amerikanerbiler med enorme baghjul til gamle 90’er biler i form af Honda Civic og Mazda mm, samt nyere fabriksbiler med firehjulstræk og alt hvad motorerne kan holde til af tuningsdele, blev fyret af ned af banen.

Pris og hurtigste bil

For at begrænse muligheden for smittespredning, var der denne gang en begrænsning på antallet af deltagerbiler. Listen blev hurtigt fyldt op, og flere interesserede kørere stod på venteliste i håb om, at andre sprang fra, så de kunne komme forbi og skyde deres bil af.

LÆS OGSÅ:
West Midlands politi fanger stor biltyve-bande

Men de fleste beholdt deres plads, og for at deltage med sin bil var prisen på dagen 400 kroner for fri kørsel, lige så tosset man havde lyst og det var muligt. Dertil kostede det 100 kroner, hvis man ønskede at deltage som publikum. Hver deltagerbil kunne dog medtage et mindre hold af mekanikere og medhjælpere.

Den hurtigste bil i denne weekend på de 402-meter Outlaw om lørdagen, blev Gerner Petersen i hans Chevrolet Camaro med en tid på 8.9 sekunder. I alt blev der afviklet 287 heats om lørdagen og 149 om fredagen, så der var mere end rigeligt med kørsel til 130 deltagere.

Du kan se de fulde lister og tider, på følgende links:
Fredag 28-05-2021 (Natrace 201 Meter Outlaw)
Lørdag 29-05-2021 (402 Meter Outlaw)

Hvis du selv ønsker at deltage, så er der allerede åbnet op for forhåndstilmelding til ræset fredag den 27. august og lørdag den 28 august. Du kan læse meget mere om ræset og betingelserne, samt tilmelde dig lige her. Det siges at der allerede er 90 deltagere på forhåndslisten ud af omkring 100 i alt!

LÆS OGSÅ:
VIND: 2021 Liqui Moly's Motorsports kalender

Se billeder fra Legal-Streetrace.dk ræs i Holeby den 29-05-2021 i galleriet herunder.

Galleri: Med Legal-Streetrace.dk til ræs i Holeby, 29-05-2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.