Foto: Pro-Street.dk og Wheel Monkey

Sæsonen er i gang

Efter meget lang tid, hvor vi ikke er stødt på episoder med biler som er blevet efterladt på grønne Arla mælkekasser, ser noget ud til at sæsonen kan være kommet i gang igen.

Vi modtog nemlig et tip om, at der nu havde været en ny episode af de velkendte fælgetyverier på Amager, da en orange tyskindregistreret Ford Focus ST Stationcar, var blevet efterladt på de grønne mælkekasser.

LÆS OGSÅ: Audi får stjålet hjulene i Kastrup Lufthavn

Tyveriet ser ud til at være identisk med alle de samme sager fra det samme område, Jorisvej på Amager, når man kigger på hvordan bilen er placeret på kasserne, hvordan hjulboltene ligger spredt og så naturligvis lokationen det er foregået på.

Vi formoder uden at vide det præcist, at tyveriet er sket natten til mandag eller senest i denne weekend. Men som altid, er tyven stukket afsted, uden nogen har opdaget noget.

Men vi har billeder af bilen med hjul på

For tid til anden holder der biler i området, hvor man nemt kan tænke at de måske bliver det næste offer. Og ganske rigtigt, så udpegede vi denne orange Ford Focus ST som muligt offer, og det er nu sket.

Tilbage i december måned tog vi dog et billede af bilen, i tilfælde af at det skete. Og her kan man se hvilke fælge den har monteret. Du finder billedet med hjulene monteret i galleriet i bunden.

Billedet afslører, at den har haft monteret et sæt mørkegrå Ford Focus ST3 fælge. På Ford’s hjemmeside kan man se fælgenes design tydeligt i configuratoren. Vi har vedhæftet et billede, så du kan se dem.

Kender du til andre episoder?

Hvis du kender til flere af disse sager, så modtager vi meget gerne billeder og beskrivelser eller tip om lignende. Du kan altid kontakte os via vores kontaktformular, som du finder i bunden af vores / KRIMI sektion lige her. I galleriet herunder kan du se den orange tyske Ford Focus RS Stationcar, som er blevet efterladt på grønne Arla mælkekasser.