Foto: Snapchat

McLaren 650S Spider kører galt i Odense

Det er nok de færreste danskere som ikke hen over weekenden har læst historien og set billederne, af den milliondyre britiske superbil af mærket McLaren, som på Åsumvej i bydelen Vollsmose i Odense kørte galt, og brød i en voldsom brand.

Vidner fortalte at den lynhurtige sportsvogn flere gange havde kørt frem og tilbage med meget høj fart, forud for ulykken fandt sted hvor bilen ramte nogle træer og brød i brand. På internettet kan man læse, at den også var set andre steder, køre med meget høj fart frem og tilbage flere gange på andre veje.

Et vidne fortalte til Tv2/Fyn i følge Avisen.dk, at bilen nærmest eksploderede da den kørte galt.

Denne McLaren 650S Spider er bygget op i blandt andet kulfiber, hvilket kunne forklare den voldsomme mængde røg og flammer der opstod, da først ilden fik fat i bilen. Samtidig er bilen bygget på en ‘ramme’, som sikre bilens personer, hvis uheldet skulle være ude.

To personer kom til skade ved ulykken, som var de personer, der befandt sig i køretøjet. De kunne dog heldigvis komme ud af bilen, før den blev omdannet til et større flammehav, som på billedet ser meget voldsomt ud. Der er ikke nogle meldinger om at personerne pådrog sig nogle alvorlige skader, og Fyns Politi har oplyst at der ikke er sket noget alvorligt.

Kørte galt på sidste dag i sin leasingperiode

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at der i Danmark bliver leaset masser af meget eksklusive og uhyggeligt dyre biler i disse dage. Og når man formentlig i lang tid forinden har sparet sine dyrebare penge op til at kunne få adgang til sin ultimative drømmebil, er det også forståeligt at man gerne vil vise den frem en sidste gang og måske give lidt ture til dem man kender, før bilen skal sælges videre eller leases ud til en anden glad person.

Så langt kom denne britiske sportsvogn dog ikke, som billederne tydeligt viser, ikke kommer ud at køre igen. Ulykken fandt nemlig sted samtidig på leasingperiodens sidste dag, hvilket må siges at være rigtig rigtig uheldigt!

Hvis man slår bilen op på oplysningsportalen Tjekbil.dk, kan man nemlig se at leasingperioden for denne McLaren startede den 26-11-2019 og altså sluttede (bogstavligtalt) den 25-01-2020.

Under hjelmen på sådan en McLaren, ligger en 3,8-liters turboladet V8-motor, som yder hele 650 hestekræfter. Bilen har baghjulstræk, og vejer kun 1.549 kilo. Denne kombination kan godt gøre det svært for en ikke-trænet person at håndtere de mange hestekræfter, hvis først det er på vej til at gå galt. Bilens topfart er samtidig 329 km/t, og så drøner den fra 0-100 km/t på under tre sekunder!

Har du selv lyst til at komme bag rattet i sådan en engelsk superbil, så er der i øjeblikket to eksemplarer af McLaren 650S Spider til salg. Men du skal have den helt store pengepung fremme til leasingen, da f.eks den ene af dem koster 14.938,- kroner om måneden, med en førstegangsydelse på hele 190.613 kroner! Derudover er der et depositum på 100.000 kroner, og når leasingperioden så ophører, har bilen en restværdi på intet mindre end 807.500,- eks. moms!